mjäll i spädbarn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-02
Infant mjäll är också känd som mjölkskorv . Det orsakar flagnande eller ibland fjällande hud till form på hårbotten . Det är en helt normal tillstånd hos spädbarn . Lyckligtvis finns det behandlingar som du kan använda för att hjälpa till att göra detta villkor att försvinna . Genom att följa behandlingar , kan ditt barn bli mjölkskorv gratis

Du behöver : .
två 14- liters tight-tätning förvaringskärl
5 en-liters plast tätning väskor.
3 13-liters sopsäckar .
3 liter vatten .
6 12-uns burkar hållbara livsmedel .
3 lådor med saltfritt kex .
1 låda med hela korn av spannmål .
Batteridriven radio med extra uppsättning batterier .
Ficklampa med extra uppsättning batterier .
Whistle .
Andningsmask.
Hand desinfektionsmedel.
Fuktig servetter .
Första hjälpen-kit.
Tång.
Konservöppnare.
Uppsättning bestick .
Mobiltelefon med laddare .
Matcher ( som lagras i en vattentät behållare ) .
2 uppsättningar extra kläder .
Kopia av pass eller körkort och kreditkort .
$ 50 kontant .
1 rulle var och en av Nickels , Dimes , och kvartal .

Vagga cap eller mjäll

Seborré , även känd som spädbarn mjäll eller av dess vetenskapliga namn seborroiskt eksem , är ett tillstånd som ofta orsakar oro i föräldrar . Detta tillstånd orsakar en fjällande eller flagnande hud villkor som kan vara röd och kan höjas . Det är en tillfällig tillstånd hos spädbarn och småbarn .

Symtom

Mjäll hos barn kan förekomma i många andra delar av kroppen än bara i hårbotten . Det kan ses i närheten av ögonbryn , ögonlock, läppar, och i och runt öronen. Ibland kan det framstå som en röd område medan andra gånger är det ett vitt upphöjt område . Ibland liknar vuxen mjäll och bara har flingor i samband med det .

Mjäll smittar inte och det kommer inte orsaka barnet stor skada . Om villkoret är kliande , är den största oro för att barnet kommer att repa irriterade områden och orsaka en infektion . Ett annat bekymmer är att milt håravfall kan uppstå i de drabbade områdena .

Orsaker

det finns många faktorer som kan påverka mjäll hos spädbarn . Ibland orsakas enbart av uppbyggnad av alltför stora oljor och ibland från en överproduktion av jäst . Andra gånger är det från oregelbundna tillämpningen av schampo . Detta sker ofta i nyfödda som inte kan bada eftersom deras navelsträngen ännu inte har fallit av. Det betyder inte att ditt barn är smutsig .

Andra tider , och sällan , det finns allvarligare orsaker såsom Parkinsons sjukdom , HIV eller stroke . Dessa villkor kommer också att presentera andra mer framträdande symtom .

Behandling

För att minska spädbarns- mjäll , schampo ditt barns hår med mild baby schampo dagligen . Softy gnugga de drabbade områdena med fingrarna eller en mjuk pensel med baby borste . När mjäll är borta , kan du tvätta håret två gånger för att hålla mjäll upprepas.

Prognos

Prognosen för ditt barn med mjäll är utmärkt . Bara hålla koll på den med daglig schamponering och du kommer att se hur snabbt det kommer att försvinna. Om du tycker att det inte kommer att försvinna , trots en daglig rengöring, se din läkare eftersom du kan behöva en specialtillverkad mjällschampo för ditt barn .

Förebyggande

För att förhindra att tillståndet från att komma tillbaka , borsta ditt barns hår dagligen och titta efter tecken på att den mjäll kommer tillbaka . Om du ser tecken på dess avkastning , gå tillbaka till daglig rengöring .

Previous:nothing Next:hur man byter ett batteri i en taylor litium skala

Relaterade artiklar


 • vänsterhänta vs högerhänta i tvillingar
 • Vilka är orsakerna till en mini anfall?
 • om Nalgene vattenflaskor
 • bakteriologiska analyser av dricksvatten
 • Hur får man en bebis som används för att nappen
 • information om de mänskliga tillväxt sprutar
 • vad är muskulära systemet?
 • hur vet man om en tjej är gravid ?
 • roll i ett samhälle barnmorska
 • skadliga effekterna av andning katt urin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com