snart som möjligt graviditet tecken

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-20
Tänk att du är gravid ? Det kan ta några kvinnor veckor att märka att de är gravida , men andra kanske märker det första , subtila varningstecken så tidigt som en vecka eller två efter ägget befruktas . Men , kan många av de tidiga graviditeten symptom också vara varningstecken på att din tid är nära . Det enda sättet att verkligen bekräfta att du är gravid är att få ett graviditetstest , hemma eller på din läkarmottagning . Om du börjar märka några tidiga graviditeten symptom , är det bäst att få ett graviditetstest för att vara säker .

Saknad Menstruation

Något som saknas under din tid i månaden ? Inte få din tid när du förväntar dig det är en av de säkraste tecknen på att du är gravid . När detta inträffar beror på när du tänkt , men det är typiskt omkring två veckor efter befruktningen att din mens --- och inte visa upp. Vissa kvinnor kan ha minimal blödning , men det är väsentligt annorlunda än sina vanliga menstruationer .

Bröst ändringar

Dina bröst är ofta de första att veta att du är gravid --- och de är snabba att låta dig veta. Inom en vecka eller två efter att du gravid, kan brösten verkar särskilt full och FRAMFUSIG på grund av svullnad . Andra upptäcker öm och öm bröst som ett tidigt tecken på graviditet.

Konsumtion

Under de första veckorna av graviditeten är kroppen arbetar hårdare än någonsin för att stödja ditt växande barn och främja en sund tillväxt och utveckling. Ditt barn växer snabbt i de första veckorna , och du kommer att bli utmattad av det. redan två veckor efter att du gravid , kanske du upptäcker att du går till sängs ovanligt tidigt och kämpar för att göra det genom dagen utan en tupplur .

illamående

graviditetsillamående, kan vara den klassiska tidig graviditet symptom , men det kan pågå hela dagen . En del kvinnor känner bara illamående , medan andra faktiskt ta itu med kräkningar . Detta symptom kan börja så tidigt som två veckor i graviditeten och kan vara för mycket av graviditeten . Vissa kvinnor har turen att aldrig behandla illamående hela sina graviditeter .

värk i kroppen

low back pain är ett vanligt tidigt tecken på graviditet , och det kan kvarstå hela många veckor av graviditeten . Det är i allmänhet en molande, ont i värk i stället för en huggande smärta. Huvudvärk är också mycket vanligt tidigt i graviditeten på grund av den snabba ökningen av hormoner.

Köra till toaletten

Inom de första sex veckor eller så efter att bli gravid, det är normalt att behöva kissa mycket oftare. Detta kan också sista under större delen av graviditeten, eftersom den växande livmodern ökar trycket på urinblåsan.

Previous:nothing Next:konstiga tecken på graviditet

Relaterade artiklar


 • ms Medicaid kvalifikationer
 • lumbal stenos & höftproblem
 • inkontinensprodukter för barn
 • Fakta om hand saniterare
 • naveln och buksmärta
 • klimakteriet : nattliga svettningar & kaliumbrist
 • tidiga filmvisningar för afroamerikaner att eliminera sjukdomar
 • det Integumentary system i kroppen
 • hygien tips för barn
 • Definitionen av paraffininbäddning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com