spelar struktur säkerhet

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-03
Spela strukturer är typiska lekplatser med gungor , rutschbanor och klättring områden , platser som kan vara mycket populära bland barn . Även om dessa spela strukturer är avsedda för vissa oskyldiga kul , gör de medför några dolda risker att föräldrar bör vara medvetna om . Med lite tips och riktlinjer , kan du vara säker på att ditt barn spelar säkert på en park eller lekplats

Slitage

leta efter tecken på slitage på en lekplats är en bra första steg för att garantera säkerheten . Spela strukturer med trasiga delarna och peeling färg kanske inte har nyligen servad och kanske inte i bästa skick . Om du tror att en lokal lekplats kunde behöva lite uppdatering , kontakta stadens parker och rekreation ombord för att få lite hjälp .

Ålder Lämpliga

Även barn kan bli upphetsad att prova alla objekt på en pjäs struktur , de bör bara spela på strukturer som är lämpliga för deras åldersgrupp. De flesta spelar strukturer kommer att ha några poster avsedd för mindre barn , som svänger med bilbälten, och vissa saker avsedda för äldre barn , som längre gungor eller barer apa .

Tripping

Tripping är en fara för en pjäs struktur som lätt kan undvikas . Håll utkik efter eventuella snubbling , t. ex. stora stenar, stubbar och betong avsatser , och peka ut dem till dina barn. Dessutom , lär era barn att inte köra när på en pjäs struktur , ett tips som kommer att hålla både dem och omgivande barnen säkrare .

Golv

Medan vissa spelar strukturer är klar med golv som är barnvänlig , inte alla finns. Golv av gummi , sand eller flis är idealiska . Håll dig borta från spel strukturer med betong eller asfalt golv , eftersom dessa material är särskilt oförlåtande på små händer och knän .

Tillsyn av en vuxen

Även de säkraste spela strukturer kan bli farligt när det inte finns några vuxna kring att hålla en vakande öga . Se till att ditt barn alltid leker med vuxen tillsyn , oavsett hur nära pjäsen strukturen i ditt hem . Om ditt barn spelar under vård av en annan vuxen , telefon utbyte telefonnummer .

Previous:nothing Next:hur man talar till äldre föräldrar

Relaterade artiklar


 • vilken typ av rör bör användas för att ventilera en torktumlare ?
 • hur man gör ett piller kross
 • behandling för näsan porer
 • hur man sållar fluorid ur vattnet
 • tidig språkutveckling hos fullgångna och för tidigt födda barn
 • spädbarn gom utveckling
 • födelsemärken & graviditet
 • pool risker för barn
 • hur man kan bli av tuffa akne
 • Vilka är orsakerna till den låga testostrone hos män ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com