tecken på en ofullständig missfall

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-26
En ofullständig missfall är en graviditet förlust som resulterar i endast en del av fostret eller moderkakan att bli utvisade . Denna typ av missfall kan inträffa när som helst före den 20: e graviditetsveckan , men en ofullständig missfall oftast inträffar före den 13: e graviditetsveckan , enligt den amerikanska Graviditet Association . En ofullständig missfall är en medicinsk nödsituation. Som sådan måste varje gravid kvinna med tecken på en åka till sjukhuset om bekräftelse av missfall och lämplig behandling.

vaginal blödning

Vaginal blödning är vanligt med någon typ av missfall , men i fråga om ett ofullständigt missfall är blödningar tung och ihållande så länge som foster materia kvar i livmodern . Förbi blodproppar och rosa-grå materia från slidan är också möjligt. Dessutom kan kvinnans vatten paus , precis som alla födande kvinnan .

kramp

Som fallet är med alla missfall , magkramper vanligen förekommer en ofullständig missfall . Den kramp kan komma och gå som värkarna kommer och går i en födande kvinna . Ryggsmärta och bäckensmärta kan också förekomma . På ett ofullständigt missfall , kommer kramper och smärta slutar inte förrän alla foster materia är utvisas .

Utvidgning

Under en ofullständig missfall , kommer kvinnans livmoderhals vidgas och kommer att stanna vidgade tills missfall är klar . Livmoderhalsen kommer också att utplåna , precis som den gör när en kvinna i arbete . En vaginal tentamen kan utföras för att bekräfta utvidgning .

Infektion

Eftersom vissa foster frågan är fortfarande i livmodern när en ofullständig missfall inträffar , infektion är möjlig . I vissa fall , tecken på en infektion i livmodern är de enda indikationer på att missfall har inträffat . Feber , illaluktande flytningar som är tjocka , och smärta i nedre buken är alla tecken på en livmoder infektion . Dessutom kan en kvinna uppleva frossa och influensaliknande värk .

Previous:nothing Next:tecken på en hjärtinfarkt hos kvinnor

Relaterade artiklar


 • frågor om barnläkare
 • hur du tar bort stela gas permeabla linser
 • vad är dubbelspel teorin?
 • spik tillväxt & graviditet
 • vänsterhänta vs högerhänta i tvillingar
 • lista över barnsjukdomar
 • Hur du tar orto Tri- cyclen
 • DNA-tester tidigt i graviditeten
 • som ritat ultraljudsteknik?
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com