tecken på missfall som börjar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-19
Ett missfall är benämningen på en graviditet som slutar i förlust av fostret före 20: e graviditetsveckan . Det finns många orsaker till att ett missfall kan inträffa , inklusive en infektion eller fysiska problem med modern , problem med hormonnivåer som hjälper kroppen bibehålla graviditeten , moderns ålder eller problem med fostret . Chansen att ett missfall minska ytterligare fram i graviditeten . Det finns flera tecken att leta efter som kan tyda på ett missfall är hotad .

Smärta

Kramper i samband med ett missfall kan variera från mild till svår . Den kramp kan uppstå i nedre ryggen eller över magen , och kommer att känna liknande smärta av mensvärk . Vissa värk och smärta är normalt under graviditeten och är vanligtvis resultatet av lederna lättnader i förberedelse för leverans och genomförande övervikt . Någon smärta som liknar mensvärk teckningsoptioner ett samtal till din vårdgivare . Han kan hjälpa fastställa orsaken till smärtan , som före den 20: e veckan , kan tyda på ett missfall , och senare i graviditeten kan signalen tidig förlossning.

Blödning

Alla som upplevde blödning vid något tillfälle i deras graviditet bör kontakta sin vårdgivare omedelbart . Den amerikanska Graviditet Association rapporterar att mellan 20 och 30 procent av kvinnorna kommer att drabbas av blödningar under graviditeten. Omkring hälften av dessa kvinnor går vidare till ha problemfri graviditet , medan resten erfarenhet missfall . Det finns inget sätt att undvika ett missfall är dock sjukvård viktigt att förhindra komplikationer , såsom infektioner .

Passage av Material

Under en fullständig eller ofullständig missfall , är några eller alla av fostrets material avvisas från livmodern . Utvisa någon vävnad före 20: e graviditetsveckan kan tyda på ett missfall . Under denna tid , om du passerar något material från slidan , till exempel blodpropp , vätska eller vävnad , kontakta din läkare omedelbart . Vissa läkare begära att du placera material i en behållare och ta in dem för testning . Även om vissa läkare kommer att testa den vävnad för att försöka fastställa orsaken till missfall är det viktigt att inse att det är omöjligt att fastställa orsaken till många missfall .

Tecken på infektion

Det är möjligt att du inte kan passera alla foster material under ett missfall eller att du kommer att uppleva en tyst missfall. I en tyst missfall, det finns inga fysiska symptom på missfall. De flesta kvinnor som upplever en tyst missfall inte inser att fostret har dött tills en rutin läkarbesök visar en brist på fostrets hjärtslag. I båda fallen kan en infektion utvecklas från fostervävnad som återstår inuti livmodern. När detta händer, kan mamman bli mycket sjuka och sådana infektioner kan ha en långsiktig effekt på fertiliteten. Symtom på infektion från ett missfall omfattar flytningar som är tjock och har en dålig lukt, värk, feber och frossa. En infektion som utvecklar efter ett missfall är livshotande, om du upplever något av dessa symtom, kontakta din läkare omedelbart.

Previous:nothing Next:tecken på graviditet medan Depo

Relaterade artiklar


 • det bästa sättet att växa längre
 • teknik och för tidig spädbarnsvård
 • behandling för näsan porer
 • hur du spårar sjukdomshistoria
 • mjäll i spädbarn
 • hypothyroid mul smärta
 • vad är syftet med mellanörat ?
 • orsaken till hyperpigmentering i ett barn
 • behandling för akne
 • fördelar och risker av progesteron kräm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com