tecknar en bebis är på väg

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-25
Medan de flesta graviditeter senaste 40 42 veckor , när du närmar dig din 38: e graviditetsveckan , kommer de flesta förlossningsläkare inte stoppa dig om du går in arbetskraft . Men för vissa kvinnor kan det vara svårt att identifiera om de faktiskt under förlossningen. Trots vad du kan se på många tv-program , är de tidiga tecken på arbetskraft varierad och saknar dramatik . Det är viktigt att lyssna på vad din kropp säger till dig att avgöra om det är dags att avsluta packa BB-väskan , vakna din man och kontakta läkare .

Low Back Pain

Om du har haft molande värk i nedre ryggen hela dagen , kan det vara ett tecken att barnet kommer . Många kvinnor upplever smärta i korsryggen som kommer och går , detta är faktiskt ett vanligt tecken på tidig arbetskraft . Det är särskilt viktigt att notera om smärtan är intermittent , eftersom detta är symtomatiskt för tidigt sammandragningar .

att gå på toaletten

med barnet vilar på blåsan , kommer du antagligen används för att täta badrum resor . Men om du börjar märka diarré och kramper , det är ett tecken på att kroppen skulle kunna evakuera tarmen inför förlossningen. Det finns ingen orsak till oro , men alla arbetskraft är olika och det är värt att ringa ditt arbete tränare att se till att hon kan komma över snabbt vid behov .

Häckande

Nesting är ett beteende , inte en fysisk symptom . Men många kvinnor upplever ett plötsligt behov av att se till att huset är ordentligt ren, barnets rum är helt klara eller att alla kläder är vikta . Det är oklart varför detta sker , men det är ett tecken på att din kropp är på väg att sätta ett barn till världen och du kan förbereda sig för denna psykologiskt genom att upprätthålla kontroll över din miljö , se till att den är redo för barnet .

rosa eller brun Ansvarsfrihet

Kallad " blodig show, " detta är bevis på att du är i arbete . Det orsakas av livmoderhalsen utplåna ( förkortning ) och utvidgande ( expanderande) att förbereda för barnets leverans . Det är ofta tillsammans med förlusten av din slemhinnor kontakten , även om många kvinnor förlorar denna plug en vecka eller så innan början av förlossningen . Det är ibland åtföljda av andra symtom som diarré . Uppkomsten av fullt utvecklad arbetskraft kan vara snabba på många kvinnor , så om du upplever blodig visar , ring din arbetskraft tränare och läkare och få din väska vid dörren .

Previous:nothing Next:förteckning över abortkliniker

Relaterade artiklar


 • om låg kostnad sjukförsäkring i Kalifornien
 • klimakteriet och gula svullnad
 • Vilka är orsakerna till den låga testostrone hos män ?
 • familjeplanering kliniker i Phoenix
 • allergi taggar
 • Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped
 • effektiv kommunikation med äldre
 • tecken på rotovirus
 • Vicks kall vs varm luftfuktare
 • ungdomar och alkohol fakta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com