tecknar en tjej är gravid

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-22
Tecknen på att en tonårig flicka är gravid är inte riktigt annorlunda än tecken på graviditet på en vuxen kvinna . Det är möjligt , men ytterst sällsynt , för en flicka eller kvinna att ha en graviditet med nästan inga symptom alls . Det är också möjligt att många av dessa symtom, särskilt de tidiga , kan orsakas av andra tillstånd än graviditet . Exempelvis kan en tjej som är bestående ovanlig stress , eller som är ovanligt fysiskt aktiv , kan uppleva många av de tidiga tecken på en eventuell graviditet .

Tidiga tecken

Tidiga tecken som kan tyda på en flicka är gravid inkluderar en sen , saknas eller mycket ljus menstruation , ovanliga spotting och kramper , illamående och kräkningar , svår trötthet , förändringar aptit , svullna , ömma eller fulla bröst , till mörkfärgning av vårtgården ( huden runt dina bröstvårtor ) och behovet urinera ofta .

Senare Skyltar

Senare mer uppenbart tecken på att en tjej är gravid med en synlig bula i magen , uppblåsthet , oförklarlig vikt vinst eller förlust , ökade flytningar utan ovanlig lukt , sveda eller klåda , ovanlig värk och matbegär . Hon kan även känna fosterrörelser .

graviditetstest

När det tas enligt anvisningarna , de flesta graviditetstester är cirka 99 procent korrekt . Tänk på att ett graviditetstest kan inte säga att ni har tänkt omedelbart , hormoner måste bygga upp i kroppen i dagar eller veckor före provet exakt kan upptäcka dem . Denna " lag " period varierar från test till test , som regel , om du har missat din vanliga menstruation , kan du nog få ett exakt svar från ett hem graviditetstest .

läkare besök

Det enda sättet att vara helt säker på en tjej är gravid är för en läkare att diagnostisera hennes graviditet. En läkare kan använda ett ultraljud eller palpation för att känna förändringar i storleken och formen på flickans livmodern och livmoderhalsen , eller lyssna och leta efter fosterrörelser och ljud hjärta . En läkare kan också beställa ett blodprov för graviditet som är mer exakt än ett hem graviditetstest .

Previous:nothing Next:tecken på graviditet med tvillingar

Relaterade artiklar


 • ms Medicaid kvalifikationer
 • vad är orsakerna till öronen blir röd och varm ?
 • Hur vet jag om jag är gravid innan min nästa period ?
 • Vicks kall vs varm luftfuktare
 • Vad händer på en synaps när en neuron stimulerar en muskelcell ?
 • de bästa lägena för en luftfuktare
 • vilken typ av rör bör användas för att ventilera en torktumlare ?
 • kök bestämmelser om livsmedelssäkerhet
 • naveln och buksmärta
 • Tio tips för jordbävningen säkerhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com