tecknen på ett missfall

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-21
Läkare uppskattar att 10 till 20 procent av kända graviditeter resulterar i missfall, enligt Mayo Clinic. Det antalet är förmodligen högre eftersom många missfall inträffar tidigt i graviditeten, innan en kvinna inser att hon är gravid. Majoriteten av missfall inträffar under första trimestern, eller de första 12 veckorna av graviditeten.

Tecken på spontan abort

En kvinna som lider av en spontan abort upplever blödning från slidan, eller spotting. Även detta är ett vanligt tecken på missfall, är astma ensam inte en indikator för missfall. Många kvinnor blöder något tidigt i graviditeten och fortsätter att ha en normal graviditet och friska barn. En kvinna upplever en spontan abort kan uppleva smärta eller kramper som liknar mensvärk. Hon får också utvisa vätska eller vävnad från slidan. Det är normalt att kvinnor som upplever ett missfall att märka minskade symtom på graviditet såsom graviditetsillamående eller bröst känslighet.

Tecken på Silent missfall

Det är möjligt att lida ett missfall utan uppvisar några yttre symptom . I vissa fall , det första tecknet att något är fel med graviditet kan vara när ett besök på Förlossningsläkaren avslöjar bristen på fostrets tillväxt eller hjärtslag . Under en ofullständig missfall , en del av fostret kvar i livmodern . Under ett missat missfall , är hela fostret i livmodern efter döden . Läkaren kommer att erkänna mamman till sjukhuset för att få arbetskraft och leverera dödfödda foster . Det förfarande som används beror på hur långt i graviditeten kvinnan var innan den tysta missfall.

Tecken på komplikationer efter ett missfall

Det är möjligt att utveckla komplikationer efter att ha lidit ett missfall. En septisk missfall inträffar när en infektion utvecklas efter missfallet. Efter att ha lidit av ett missfall, klocka för influensaliknande symptom, inklusive frossa, feber och värk i kroppen. Fortsatt flytningar, särskilt ansvarsfrihet som är tjock med en obehaglig lukt är också ett tecken på en infektion. Obehandlad, en septisk missfall kan påverka framtida fertilitet eller till och med leda till döden. University of Maryland Medical Center rapporterar också att även delta i vardagliga aktiviteter, såsom motion eller sex, ansvarar inte för missfall, många kvinnor lider av emotionella problem som depression eller skuldkänslor efter att ha upplevt en. Oavsett om du upplever fysiska symptom på en septisk missfall eller känslomässiga biverkningar efter ett missfall, är det viktigt att söka behandling från din vårdgivare.

Previous:nothing Next:typer av preventivmedel användas för att stoppa perioder

Relaterade artiklar


 • det bästa sättet att använda en bastu
 • den opm familjeledighet agera
 • intressanta fakta om flerbarnsfödsel
 • alace doula utbildning
 • information om hypertoni hos nyfödda
 • ljud hörapparater
 • högt buller och ringningar i öronen
 • inomhus garvning fakta
 • vad är gränsen för upplösning av det mänskliga ögat ?
 • behandling för akne
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com