vad musklerna kan du arbeta på en pull up bar?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-11
En enkel och effektiv överkroppen motion, dra upp är ofta utestängda från träningsprogram helt enkelt eftersom det är svårt att göra. Den genomsnittliga personen kan ha svårt att göra ännu en pull-up, men framgång och förbättring kommer bli din om du ställer in dina mål låg och försöka göra en mer med varje träningspass. Försök med att använda olika grepp för att få det mesta av din starkaste musklerna som hjälper dig att bygga styrka, och sedan vidare till andra grepp och tekniker. Öva och hårt arbete att göra pull- ups kommer att belöna dig med en starkare , mer attraktiv överkropp som är mindre benägna att skada.

Latissimus dorsi

Bygg v-formad rygg karakteristiska för kroppsbyggare med hjälp av pull- ups att arbeta på latissimus dorsi , som är den muskeln på sidan av ryggen under armarna . Förslaget om att dra upp din kroppsvikt arbetar främst den latissimus dorsi med sekundära effekter på de flesta av överkroppen . Häng en hantel eller viktplatta från en rem fäst vid midjan för att öka mängden motstånd för en avancerad lat pull-up träning .

Rhomboids

utveckla styrka i rhomboids att hålla din skulderbladen stabil under ryggövningar och få ut det mesta av det arbete ni lagt in igen träning. De rhomboids är små muskler finns under trapezius att dra ihop skulderbladen för större rygg stabilitet. Pressa dina skulderblad tillsammans för att känna effekten av deras kontraktion.

Trapezius

Gain övre rygg styrka, öka axel stabilitet och utveckla en kona i dina axlar genom att arbeta trapezius med en pull-up bar. Trapezius, även känd som fällor, är en stor muskel i övre delen av ryggen formad som en upp och ner triangel med basen över axlarna. Tre avsnitt av muskel områden dela trapezius. Den övre fällor ger axlarna en avsmalnande utseende från halsen till axeln medan mitten fällor lyfta och dra tillbaka skulderbladen och lägre fällor flytta skulderbladen att ge det en uppåtgående rotation.

Biceps

Använd en smal lömskt grepp samtidigt gör pull-ups att lägga större tonvikt på biceps. Biceps , som ligger på framsidan av överarmen , kontraktet att höja din underarm . Även biceps få det sekundära uppmärksamhet från en pull -up träning , ändra ditt grepp att lägga större vikt vid dem och tvinga dem att göra mer arbete . De ovana att pull- ups och som finner det svårt att göra kommer att gynnas av att bygga styrka i sina biceps med ett lömskt grepp . Sedan byta till en overhand grepp när du blir stark nog att utföra overhand grepp pull- ups i nyttiga mängder med rätt form .

Previous:nothing Next:komponenter i en medicinsk historia

Relaterade artiklar


 • bensvaghet & Parkinsons sjukdom
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • om California sjukförsäkring för barn
 • livslängd och åldrande
 • den opm familjeledighet agera
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
 • inomhus garvning fakta
 • effektiv kommunikation med äldre
 • biverkningar av rhus tox
 • amning och hyperglykemi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com