Lactobacillus fakta

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-07
Även känd som Lactobacillus acidophilus , Lactobacillus är en typ av " vänliga " bakterier som naturligt finns i mag- tarmkanalen och slidan . Enligt " Recept för särskilda näringsändamål Healing " av nutritionist Phyllis A. Balch , bör flora i en frisk kolon bestå av minst 85 procent laktobaciller och 15 procent bakterier koliforma . Men i dagens socker tidskrävande samhälle , är dessa procenttal ofta omvända. Detta tillstånd orsakar ofta gas , uppblåsthet , toxicitet , förstoppning och en Candida överväxt , vilket ofta leder till jäst infektioner och en minskad absorption av näringsämnen från livsmedel som konsumeras .

Källor

gjord av mjölk som ystas av bakterier Är Lactobacillus acidophilus finns naturligt i yoghurt produkter . Färska är osötad yoghurt den bästa källan eftersom den inte innehåller socker, som kan arbeta mot dessa naturliga kulturer . Finns i tablett, kapsel eller pulver; , effektiv Lactobacillus acidophilus kompletterar innehålla en stor mängd organismer . Balch rekommenderar att välja ett tillägg som har en enda stam av Lactobacillus med och räkna till minst 1 miljard organismer per gram för bästa resultat .

Program

Gemensamma ansökningar om Lactobacillus acidophilus tillskott inkluderar att behandla eller förebygga svampinfektioner i vagina eller mun , behandla diarré orsakad av intag av antibiotika , samt för behandling av urinvägsinfektioner. Innehåller svampdödande egenskaper , hjälper Lactobacillus acidophilus sänka kolesterolhalten i blodet och underlättar matsmältningen genom att öka ett korrekt upptag av näringsämnen .

Så här fungerar det

När proteiner bryts ner av kroppen , mjölksyra , väteperoxid , enzymer , är B-vitaminer och antibiotiska ämnen som produceras . Men när floran i tarmarna är låg i lactobacill bakterier , kan denna process bli störd och orsaka obehag om patogena ämnen som inte får tillräckligt spolas ut ur kroppen . Genom att bidra till att upprätthålla ett surt pH-värde i kroppen , hjälper Lactobacillus acidophilus förhindra tillväxt av skadliga bakterier i mage , tarmar och vagina .

Instruktioner

Som Lactobacillus kan dö vid höga temperaturer , är kosttillskott förvaras bäst i kylskåp . Ta Lactobacillus på fastande mage på morgonen och en timme före varje måltid . Om du tar antibiotika , ta inte detta tillägg och dess antibiotikum samtidigt .

Försiktighet

De som är allergiska mot mjölkprodukter måste se till att välja en icke-mejeri form av Lactobacillus tillägg . Det är bäst att tala med din läkare innan du tar Lactobacillus acidophilus om det finns några andra redan existerande medicinska tillstånd eller allergier närvarande . Gravida eller ammande kvinnor bör också tala med sin läkare innan du börjar en kurs av Lactobacillus tillskott . Som med alla växtbaserade kompletterar , har användningen av Lactobacillus acidophilus inte varit FDA godkänt eller bevisat att behandla en sjukdom och bör inte ersättas med receptbelagda läkemedel .

Previous:nothing Next:nedgrävd skatt prenatal plus DHA komplett ingredienser

Relaterade artiklar


 • berätta tale tecken på graviditet
 • bråck symtom hos spädbarn
 • Fakta om hand saniterare
 • Vilka är de behandlingar av kräkningar i ett barn ?
 • vad är c - loop i tolvfingertarmen ?
 • nackskador från bilolycka
 • utveckling av en 1 månad gammal baby
 • testosteron kontra blodtryck
 • spis säkerhet härd som täcker för spädbarn
 • diarré i en fem månader gammal baby
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com