Vilka regler gäller för modersmjölksersättning ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-24
Många föräldrar , på ett eller annat tillfälle , beroende av formel för att mata sina spädbarn . För att se till att alla formler som gjorts i USA är säkra och innehålla vissa näringsämnen som behövs , reglerar den amerikanska Food and Drug Administration ( FDA ) tillverkning av alla modersmjölksersättning. FDA definierar modersmjölksersättning som ett livsmedel som är gjord enbart för att användas av barn 12 månader eller yngre som helt eller delvis ersättning för modersmjölk .

Vitamin Krav

Modersmjölkersättning måste innehålla ett stort antal vitaminer och mineraler , enligt FDA. Några av dessa inkluderar niacin , folsyra , vitamin A , vitamin B1 , vitamin C , vitamin E, järn , kalcium och kalium . FDA kräver ett minimum för varje noterat näringsämne , men FDA också förteckningar maximibelopp för vissa näringsämnen. De näringsämnen som trösklar innehåller vitamin A, vitamin D och natrium .

Test

FDA kräver att formel tillverkarna att testa varje parti formel i slutet av tillverkningsprocessen för vitamin A , B1 , C och E att se till att de är på nivåer som krävs. Tillverkarna måste också prova blandar används för att lägga de näringsämnen den formel innan de används för att se de innehåller rätt mängd av näringsämnen. Om FDA beslutar att lägga till ytterligare näring till förteckningen över krav för modersmjölksersättning , måste tillverkarna prova dessa också .

nya formler

Även om FDA inte godkänna varje ny formel innan den saluförs skall tillverkaren måste meddela FDA innan reklamen någon ny formel . Ny modersmjölksersättning måste också uppfylla de näringsämnen normer som fastställts av FDA . Om tillverkaren inte meddelar FDA när de skapar en ny eller omformuleras formel kan FDA vidta åtgärder mot företaget .

Undantag

Alla ordinarie modersmjölksersättning , vare sig namn märke eller generiskt, skall uppfylla de riktlinjer fastställts av FDA . En formel kan klassificeras som undantas från dessa föreskrifter om den är gjord för spädbarn som har problem med ämnesomsättningen, föddes underviktiga eller har andra kost-eller medicinska frågor. Dessa formler skall vara tydligt märkta för att visa att de inte är för normala, friska spädbarn .

Previous:nothing Next:Hur hjälper bifokala av att se ?

Relaterade artiklar


 • åksjukan & huvudvärk
 • hudfläckar hos barn
 • förteckning över behandlingar hormonersättning
 • hur man hittar sköt poster för texas barn
 • vad är fosfatidyl glycerol ?
 • FDA rekommenderar barn vitaminer
 • hur du registrerar dig för uttrycka skript hemleverans
 • hur unclog & clean öron
 • minnesota medicinsk hem lärande samarbetsaktiviteter
 • Tio tips för jordbävningen säkerhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com