baby skönhet tips

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-25
Föräldrar är stolta över sina barn och vill visa dem på fester och i bilder . Det finns enkla sätt för föräldrar att förbättra sin bebis skönhet och samtidigt hålla sin lilla bekväm och hälsosam . Och som en bonus för nyblivna föräldrar , vilket gör ditt barn ännu vackrare inte ta mycket tid , pengar eller material .

Vagga cap Seborré kännetecknas av torr , flagnande hud som gör ditt barn ser ut han har mjäll . Den kan också visas som gula eller bruna skorpor fläckar på barnets hårbotten . Bebisar har ofta mjölkskorv för de första månaderna i livet ( orsaken kan vara hormonella ) , och det oftast går bort på egen hand . Du kan behandla vaggan cap av svamp bebisens huvud med baby eller mandelolja . Kamma flingor ur ditt barns hår och sedan tvätta håret för att ta bort oljan.

Ojämn Hår och Skull

Spädbarn kan förlora lite hår efter att de föds och bära bort en del av det samtidigt som man lägger ner . De Fontanelles eller kranial suturer av ett spädbarn huvud ta flera månader att börja stänga , vilket kan innebära att barnets huvud med en något oregelbunden form . Du kan dölja kala fläckar och en oregelbunden huvudform genom att sätta en hatt eller ett pannband med en stor rosett eller blomma på barnets huvud . Du kan också prova en peruk eller ett pannband med hårförlängningar, som är tillgängliga för spädbarn , för att ge ditt barns hår ett fylligare utseende .

Repor

Tiny barn ännu inte har utvecklat motorstyrning och kan oavsiktligt repa sig och andra . Håll smärtsamt , ont utseende repor till ett minimum genom att klippa barnets naglar ( gör det när han sover om du måste ) och klä honom i kläder med handen täcker inbyggd i dem för första par månader . Du kanske frestas att täcka repor med en makeup concealer , men concealern kan orsaka en allergisk reaktion , situationen ska förvärras. Använd en aktuell antibiotika kräm för att lindra smärta, rodnad och svullnad .

Utslagen

Babykläder hud är väldigt känslig och kan vara känsliga för utslag . Använd dye- fri och parfymfria tvättmedel , baby schampo och tvål för att förhindra utslag . Även omedelbart ta bort våta haklappar och kläder , och låt inte ditt barn att överhettas , eftersom fukt på huden kan förvärra utslag .

Använd salva framtagen för bebisar på ditt barn om hon inte får utslag . För eksem , som visas som torra fläckar på hud , prova en kortison kräm . För nässelfeber , som visas som en bård som kan spridas snabbt, använda ett antihistamin grädde . Hives är ett tecken på allergier , så titta på din baby efter tecken på svårigheter att andas eller svälja.

ringar under ögonen

Det är inte mycket man kan göra när ditt barn inte sover och utvecklar mörka ringar under ögonen . Hjälp ditt barn att somna genom att lämna en natt ljus på , läsa , sjunga eller gunga honom till sömns. Hålla rummet vid lämplig temperatur så att han inte överhettas eller bli kall under natten . Få tillräckligt med sömn kan göra dessa kretsar att försvinna .

under ögonen området är känsligt , men du kan också prova försiktigt massera huden under ögat eller placera en sval kompress på området runt ögonen i fem minuter vid en tid , om ditt barn kommer att låta dig .

Previous:nothing Next:definiera legitimerad läkare

Relaterade artiklar


 • bilaterala mastektomi definition
 • nödsituationer säkerhetsutbildning
 • myristate & akne
 • transport av fett & kolesterol
 • snart som möjligt graviditet tecken
 • tekniska hjälpmedel för äldre förare
 • Listan över olika födelse kontroller
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • hur man bli gravid efter en äggledaroperation
 • loratadin kontraindikationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com