biverkningar av Tylenol Förkylning och influensa mössor gel

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-21
Tylenol Cold Flu Gel Kepsar vara till nytta när du har en förkylning med många symptom, som en täppt näsa, hosta, värk och smärta, och ont i halsen. Med alla dessa symtom på en gång innebär att du behöver en mångsidigt läkemedel som kombinerar olika läkemedel för att ge dig den bästa lindrar dina symtom. När du tar Tylenol Förkylning och influensa Gel Kepsar, är det viktigt att komma ihåg att aldrig överskrida doseringen anvisningar som finns på rutan. Du kommer att märka några milda biverkningar, men om de förvärras, bör du kontakta din läkare omedelbart.

Sömnsvårigheter

Tylenol hemsida listar en 10 mg dos av dextrometorfan i en tesked Tylenol Cold Flu Gel Caps. Dextrometorfan används som hostdämpande medlet, men det orsakar ofta användare att känna sig otålig, ängslig eller har svårt att sova. Det kan vara svårt att somna, eller så kan du känna sig rastlös. Om du börjar känna dig rastlös och irrationell, kontakta din läkare om att byta till en form av Tylenol som inte innehåller dextrometorfan.

Irritabilitet

Den medföljande dos av dextrometorfan är också att skulden för känslor av irritabilitet samtidigt Tylenol Förkylning och influensa Gel Caps . Detta kan också vara kopplat till dina känslor av ångest eller din sömnlöshet . Detta är en annan bieffekt som du bör kontakta din läkare om om den kvarstår längre än ett par timmar .

Svaghet

Drugs. com listor svaghet som en vanlig biverkning av fenylefrin , narkotika som används som avsvällande medel i Tylenol Cold Flu Gel Caps att hjälpa dränera vätska från dina bihålor och öron . Denna känsla av svaghet kan uppträda tillsammans med känslan av trötthet och känslor av yrsel eller svimning .

magsmärtor och illamående

Medan du tar en cocktail av olika mediciner är bra för att behandla en mängd olika symptom , som de du får samtidigt lider av en kall och influensa , den kan också utlösa förödelse på magen . Ha för mycket medicin i ditt system kan göra att du känner lite illamående . Se till att du inte tar ett mångfacetterat medicin på en hel stomch kan hjälpa dig att må bättre. Även förstå att guaifenesin i medicinen , som är en slemlösande , kan ge illamående och magen .

leverskador

paracetamol, ingrediensen i Tylenol Cold Flu Gel Kepsar som hjälper lindra värk och smärtor i influensa , har i samband med leverskador när det tas i stora doser för länge . Den Tylenol hemsida varnar för att man ska inte ta mer än 12 gel caps i 24 timmar och att du bör undvika att dricka alkohol när du tar mediciner som innehåller paracetamol , för att undvika leverskador .

Previous:nothing Next:vad är tecknen på heroin missbruk ?

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped
 • biverkningar av rhus tox
 • hur man gör vatten havssalt
 • hem HLR utbildning
 • förteckning över prenatal vitaminer finns
 • bilaterala mastektomi definition
 • den sociala utvecklingen i ett spädbarn
 • utöva näring & immunfunktion
 • axelskador grund av säkerhetsbälten
 • medicinsk anatomi tungan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com