botemedel för restless leg syndrome under graviditeten

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-07
En studie som publicerades i Journal of barnmorskans Women 's Health noteras att så många som 26 procent av alla gravida kvinnor lider av restless legs syndrom under graviditeten . Om inte gravid skulle en läkare rekommendera att du tar en mild sömntablett för att hjälpa koppla dig . Men när gravid , är din bästa insats för att använda naturläkemedel så att du inte införa narkotika till ditt system som kan påverka ditt barn . Du kan hitta lindring med botemedel som du förmodligen redan har i ditt hus .

järntillskott

Georgianna Bell , verkställande direktör för Restless Legs Syndrom Foundation , menar att det finns ett samband mellan mängden järn i blodet och hjärnan och förekomsten av restless leg syndrome . Det föreslås att genom att ta ett järntillskott dagligen , kommer många av de rastlösa symtom leg syndrome helt enkelt försvinner.

Limit Koffein

Dr Philip Becker , medicinsk chef för Sleep Medicine Institute vid Presbyterian Hospital i Dallas , rekommenderar att en gravid kvinna lider av restless symtom legs syndrom bör försöka begränsa sitt intag av koffein , speciellt i närheten av nattimmarna . Koffein gör det svårt för kroppen att slappna av eftersom den är ett stimulerande , vilket kan göra symtomen ännu värre .

vatten terapi

Dr Becker rekommenderar också att använda vatten för att hjälpa slappna av musklerna i benen och förbereder dig för att sova . Ta en varm dusch och Rikta munstycket mot dina ben , vader eller vart din restless legs syndrom är den vanligaste . Ta ett varmt bad är också fördelaktigt , särskilt om du har jetplan som går massage och slappna av i benen när du badar . Byta vatten temperaturer kan också vara till hjälp .

Stretching Nightly och rörelse

innan sängen , vilket ger i din rastlösa symtom leg syndrome kan göra dem mer hanterbara när du försöker slappna av och sova . Ta några minuter innan du går i pension att sträcka ut musklerna i benen ordentligt . Sen jogga eller spring på plats , hoppa runt i rummet och flytta dina ben så mycket som möjligt . Stretch en gång för att lugna benen , och sedan gå till sängs . Tricket är att flytta din rastlösa ben så mycket som möjligt så att du kan vila .

Distraction

Dr Becker har rabatt inte kan råda bot på Restless Legs som kan tyckas de mest enkla : distraktion . Att göra något med händerna eller med sinne tills du är så trött att du måste sova är ett effektivt sätt att bota din rastlösa ben . RLS görs exponentiellt värre när du inte kan sluta tänka på det . Stickning , spelar ett videospel , läsa eller titta en intensiv film är alla drogfritt sätt att stoppa din restless leg syndrome .

Previous:nothing Next:syre och vatten förmåner

Relaterade artiklar


 • telejourer för graviditet frågor
 • Vicks kall vs varm luftfuktare
 • vad är muskulära systemet?
 • förvaringsplats för personliga medicinska uppgifter
 • Skillnaden mellan blodplasma och blodserum
 • utveckling av en 1 månad gammal baby
 • opium påverkan på fostret
 • om hårväxt i puberteten
 • utöva näring & immunfunktion
 • spädbarn ryggrad utveckling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com