hur man detox från kokain

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-14
Oavsett om du väljer att detox från kokain på egen hand, med hjälp från vänner eller fd missbrukare eller på en behandlingsanläggning, kommer det att vara obekväm stunder. Rådgivare på Michael's House i Kalifornien upplevde med kokain avgiftning, rapporterar att kokain är fysiskt beroendeframkallande som opiater eller alkohol. Den viktigaste komponenten i kokainberoende är psykologiskt. Det är inte att säga att kroppen inte kommer att genomgå vissa fysiska obehag dock. Det finns åtgärder du kan vidta för att göra detox från kokain framgångsrik.

Du behöver :
Anti-depressiva
. Örtte.
Sportdrycker .


1 .
Sluta använda drogen . Bli av med alla kokain du kan ha liksom alla de attiraljer som du använde med den . Du måste avbryta all användning av drogen att helt befria systemet från alla gifter .
2 .
Räkna med några abstinensbesvär , särskilt om du har använt kokain ( koks ) för en lång tid . De flesta symtom blir psykologisk natur och kan innefatta agitation, retligt och rastlöshet . Många kokainmissbrukare erfarenhet olika nivåer av depression , mardrömmar eller sjukdomskänsla . Eftersom kokain trycker ned aptit , väntar ett återuppvaknande av din lust att äta .
3 .
Förbered dig för den starkaste abstinenssymptom , som är en stark längtan att få mer koks och bli hög . Ett av kännetecknen för missbruk är omättliga begär efter drogen trots konsekvenserna . Förbered genom att ha folk på stand -by som du kan prata och få uppmuntran . Gör en lista över de skäl du sluta och hålla den i närheten för att påminna dig om ditt engagemang .
4 .
Kontakta en läkare som får förskriva anti- depressiva om dina tankar vända sig till självmord eller andra självdestruktiva beteenden . Läkare vid Mayo Clinic rapport som paranoid psykos och svår depression är möjliga biverkningar av kokain tillbakadragande och kan lindras med mediciner.
5 .
Fylla på drycker som örtteer att lugna dig själv och sportdrycker för att ersätta förlorade elektrolyter . Rådgivare på Orange County Detox rapport som dehydrering och trötthet är vanliga problem i samband med kokain detox och måste hanteras för att upprätthålla en sund kropp för att stödja den mentala tillbakadragande du kommer att uppleva .

tips och varningar


 • Delta i ett möte i en 12-stegs program för tillfrisknande som kokain Anonym innan du börjar avgiftningsprocessen. Många återhämtar kokainmissbrukare finns till hands för att hjälpa dig genom detox och att erbjuda stöd och vägledning när du börjar ditt tillfrisknande. De kan kolla upp dig för första par dagar och ta dig till ytterligare möten där du kan få motivation från andra som har sparkat för vana och förblev ren .
 • Relapse är ett annat kännetecken för missbruk så inte ge upp om du grotta i och användas igen medan du går igenom detox processen . Bara fortsätta att gå igenom processen och följa stegen ovan tills den fastnar .


 • Previous:nothing Next:migrän medicin under graviditet

  Relaterade artiklar


 • överaktiv blåsa hos barn
 • armhålan lukt hos barn
 • hur vet man om en tjej är gravid ?
 • hur man designar badrum i åldern
 • hur man använder Mary Kay dermabrasion hudvård
 • hur man skriver en personlig sjukdomshistoria
 • komponenter i en medicinsk historia
 • inomhus garvning fakta
 • orsaken till hyperpigmentering i ett barn
 • pool risker för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com