hur man kan öka progesteron

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-18
Progesteron är ett av de två stora hormoner av den kvinnliga reproduktiva systemet . Det är i konkurrens med andra könshormonet östrogen, att reglera reproduktiva processer i kroppen . När din kropp producerar inte tillräckligt med progesteron , leder det till som kallas östrogen dominans , vilket kan leda till oregelbundna menstruationer , missfall , PMS , problem att koncentrera och en myriad av andra symptom . Det finns många sätt att öka progesteron samt minskad östrogen i kroppen

Du behöver : .
talk (tillval ).
Gummihandskar (valfritt).


1.
Känn din nivåer. Be din läkare att ställa din för blodprover för att bestämma basnivåer för dina hormoner. Hormonet är känsligt, så bekräfta att ditt progesteron är låg innan du börjar försöka att justera den.
2.
Ta en vitamintillskott. Enligt Dr David G. Williams, med betakaroten och vitamintillskott E stimulerar kroppen att producera mer progesteron. Undvik att ta för mycket E-vitamin, men eftersom 300 till 600 IE per dag kommer att sänka progesteron. Sikta på 150 IE.
3.
Använd naturligt progesteron. Köp dessa krämer från vitamin och komplettera butiker. Gnid grädden till områden med tunn hud, t. ex. bröstet eller ryggen på dina händer. Detta gör progesteron från krämen för att absorbera i ditt blodomlopp.
4.
Ta progesteron i kosttillskott. Piller som inför naturligt progesteron i kroppen är svårt att hitta. Eftersom läkemedelsföretagen inte kan patentera progesteron, få producera och marknadsföra den. Enligt Vanderbilt University, progesteron injektioner är effektivare än tabletter.
5 .
ändra din kost . Undvik produkter som soja , tofu och sojamjölk . Enligt The American College of obstetriker och gynekologer , dessa livsmedel innehåller naturliga växt östrogen . Mer östrogen i blodet ökar östrogen dominans .
6 .
Prova örter . Kysk träd bär eller Vitex , hjälper gulkroppen att producera progesteron och östrogen i balans . Det fungerar indirekt , så det inte innehåller några hormoner .


Previous:nothing Next:utvecklingsstadier av ett foster

Relaterade artiklar


 • utveckling av en 1 månad gammal baby
 • tecken på dehyration i baby
 • orto tri - cyclen information
 • hur lufttorka händer
 • varför skjul kvinnor hår?
 • tecken på graviditet för tonårstjejer
 • hur man hittar sköt poster för texas barn
 • det bästa sättet att växa längre
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
 • metylparaben & graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com