hur man kan sänka östrogen naturligt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-17
Östrogen är ett hormon som produceras i äggstockarna . Den stöder ben hälsa och styrka . Höga nivåer av östrogen kan öka risken för livmodercancer och bröstcancer . Det kan också slå en obalans i menstruationscykeln och ökar PMS symtom som dåligt humör och depression . Östrogen dominans (höga nivåer av östrogen med låga nivåer av progesteron , ett hormon reproduktiva ) kan leda till övervikt vinna och även bröstcancer . Det finns flera sätt att naturligt sänka din nivå av östrogen .
1 .
Se en läkare att avgöra om dina nivåer av östrogen är för höga . Östrogen är en viktig hormon och ett underskott i östrogen kan leda till benskörhet . En läkare kan köra ett test för att bestämma din östrogen och andra hormoner , nivåerna .
2 .
förlora övervikt . Östrogen fäster på fettceller . Ju fler fettceller som finns i kroppen , desto mer östrogen produceras . Övervikt som lagras i magen är en indikator på höga nivåer av östrogen . Tyvärr kan höga nivåer av östrogen i fettcellerna hindra kroppens förmåga att förbränna fett , vilket gör det svårare att gå ner i vikt . Motion och en proteinrik kost är ett effektivt sätt att gå ner i vikt och sänka nivåerna östrogen i fettcellerna för dem med östrogen dominans .
3 .
Limit soja intag. Soja är en hälsosam mat men överskjutande belopp kan bidra till lagring av östrogen i fettcellerna . Om du har svårt att gå ner i vikt på grund av överskott östrogen i fettcellerna , skära soja ur din kost .
4 .
ladda upp på korsblommiga grönsaker inklusive broccoli, blomkål, spetskål , rädisor och daikon . Dessa kalorifattig grönsaker kan hjälpa dig gå ner i vikt . De innehåller också egenskaper som omvandlar östrogen till en mindre farlig form , vilket minskar din risk för cancer .
5 .
Öka fiberintaget . Ätit mycket fibrer livsmedel ( i fullkorn , frukt och grönsaker) kan även hjälpa dig gå ner i vikt eftersom de oftast är lägre i kalorier än kan fylla dig , så du inte äter för mycket . Fibern kan också blockera skadliga östrogen från att binda till fettceller .


Previous:nothing Next:fördelar och nackdelar med vitro fertilisering

Relaterade artiklar


 • kolon bevattning hos barn
 • lång & tung menstruationscykler
 • bensvaghet & Parkinsons sjukdom
 • Listan över olika födelse kontroller
 • tecken på bröst klumpar
 • räkna metod för födelsekontroll
 • Skillnaden mellan ett foster och ett embryo
 • allergisk reaktion mot magnesiumklorid
 • tekniska hjälpmedel för äldre förare
 • hur män kan hålla från att ha hängande bröst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com