mögel exponering behandlingar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-23
mögelsporer levande året runt , är inte alltid synliga och orsaka luftvägssjukdomar och infektioner hos dem med svamp allergier . Vid tiden mögel är synligt , har miljontals sporer som samlas in, skapar en svart beläggning på drabbade områden . Mögel är lätt , luftburna och inneboende i hushållet stoft , särskilt i hög luftfuktighet områden . Enligt Great Smokies Medical Center , mer information om behandlingar mögel exponering för symptom som sträcker sig från trötthet och andningssvårigheter till depression och hudutslag är nödvändigt .

narkotika

Anti-svamp droger behandla akuta symptom av mögel exponering. Nässprayer innehållande kortikosteroider är ofta de första medicinen ordinerats för att behandla symtom mögel exponering, enligt Mayo Clinic. Receptbelagda nässprayer, t. ex. Nasonex och Flonase, behandla och förebygga symtom från övre luftvägarna som orsakas av mögel exponering. Vanliga over-the-counter mediciner som påverkar symtom är antihistaminer, decongestants och nässprayer, exempelvis NasalCrom. Singulair är en oral receptbelagda läkemedel som blockerar immunsystemet reaktioner på mögel, som att minska slem och behandla mögel-inducerad astma.

Therapy

narkotika fungerar bäst när den används tillsammans med andra terapier såsom sinus bevattning och immunsystemet byggnad rapport vårdgivare på Great Smokies Medical Center. Akupunktur som behandlar bihålor och minskar svullnad kan bidra till att täcka de symtomens svårighetsgrad. Läkare vid Mayo Clinic rekommendera en hemmagjord nasal skölja av 1 /4 kopp salt och 2 koppar vatten för att minska trängseln

Förebyggande

Jäst i mögel frodas på socker. Personer med symtom mögel exponering bör minska av socker i sin kost för att minska symtom och öka effekterna av healing behandlingar. University of Maryland Medical Center anges att förebyggande är den bästa behandlingen för mögel allergier eftersom när en allergi bildas , det oftast blir ett kroniskt tillstånd. Behandlingar främst att behandla symptomen , så man måste vara uppmärksam för att undvika exponering . Håll rum torrt med hjälp av en avfuktare och hålla fönster stängda under fuktiga , regniga vädret . Släng bort persedlar som blivit mögligt , särskilt kuddar och andra klädesartiklar som håller sporer . Rengör med utspätt blekmedel och vakuum ofta med en maskin som har ett filter för att fånga små dammpartiklar .

Previous:nothing Next:medicinska processen för abort

Relaterade artiklar


 • hur du gör din egen släktträd på datorn
 • vad är orsakerna till utvecklingsförsening ?
 • nackskador från bilolycka
 • spädbarn tandutvecklingen
 • funktioner av progesteron under graviditeten
 • Fördelar och risker för tårna i yoga
 • lång & tung menstruationscykler
 • hur man använder PABA
 • Vad händer på en synaps när en neuron stimulerar en muskelcell ?
 • hur man kan bli av en polyp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com