riskerna för vårdhem

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-28
Vårdhem har blivit en stapelvara i Senior Care, som erbjuder en trygg, omtänksam miljö för de som inte kan klara sig själv självständigt. . I allmänhet är vårdhem anställda kvalificerad personal som kan erbjuda patienterna bra vård. I vissa fall dock, vårdhem hamna under vad de kan eller bör ge, upphov till risker för patienterna. Vidare, trots sjukhem bästa ansträngningar, patienter ibland drabbas missöden. Förstå och vara medveten om riskerna och fallgroparna i hemvård kan hjälpa dig att se till att din älskade är får bästa möjliga vård.

Falls

Enligt Centers for Disease Control and Prevention (CDC), vårdhem med cirka 100 bäddar har mellan 100 och 200 fall årligen. Dessutom CDC rapporterar att 1. 800 pensionärer dör av fall och skador på vårdhem årligen. Falls kan ibland vara ett tecken på en underliggande sjukdom i en senior eller helt enkelt ett resultat av hög ålder. Eftersom en äldre persons kropp är mer bräcklig totalt sett sjunker är mycket mer sannolikt att orsaka en allvarlig olycka, t. ex. en allvarlig fraktur eller förlamning. Fallolyckor är oändligt mycket farligare på ett vårdhem med en personal brist , eftersom detta innebär att patienten kan ligga på golvet under en längre tid , i väntan på att hjälp skulle anlända .

Försummelse

Försummelse , vare sig avsiktligt eller oavsiktliga , är ansvarig för över 50 procent av missbruk klagomål, enligt HealthGuide. org . Striktare budgetar , mindre personal och sämre tillgång till resurser bidrar alla till detta problem . I själva verket är det en av de stora anledningarna till att många människor citera misstro mot sjukhem branschen . Tecken på en kär i hemvård försummas inkluderar oförklarlig viktminskning, blåmärken och depression hos de som inte kan tala, liksom problem som liggsår, patienten är smutsig, och smutsiga lakan och tvätt.

Ekonomiska övergrepp

ekonomiska övergrepp är en potentiell risk för äldre patienter vårdhem, av vilka några är omedvetna om hur man handskas med skrupelfria individer och andra som inte har full kontroll över deras psykiska och fysiska förmågor. Anställda och opålitliga vänner eller familjemedlemmar med oövervakade tillgång kan stjäla pengar från en patient använder patientens kreditkort eller finansiella konton utan tillstånd, smedja patientens underskrift på finansiella handlingar eller manipulera patientens monetära transaktioner, bland andra former av att ta finansiell fördel oskyddat seniorer.

Previous:nothing Next:ascomycota livscykel

Relaterade artiklar


 • bebisar och allergier
 • vad är dubbelspel teorin?
 • hur man kan öka finmotorik
 • brandsäkerhet information för barn
 • tecken på en senare missfall
 • varför pojkar kissar i sängen?
 • vad har vatten & elektrolytbalansen i blodet ?
 • syre och vatten förmåner
 • Hur är DNA-tester görs för att bevisa faderskap ?
 • masken parasiter som orsakar ledvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com