sjukvårdsförmåner för fattigdomsrelaterade nivå ensamstående förälder

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-25
Ensamstående föräldrar har ofta problem att gå ihop ekonomiskt och att betala ens de grundläggande räkningar, ibland på fattigdomen-nivå inkomster. Det kan vara ännu mer av en utmaning att betala för sjukvårdsförmåner, men det finns resurser att hjälpa till med dessa kostnader och hjälpa låginkomsttagare ensamstående föräldrar få och förbli frisk och hålla deras familjer frisk också.

Medicaid

Medicaid är ett statligt administrerat federala hälsoprogram för låginkomsttagare som ger täckning för läkarbesök, recept, kostnader sjukhus och andra hälsorelaterade produkter. För att ansöka, kontakta din lokala hälsa och mänskliga tjänster kontor, som ofta är ett län nivå avdelning. Din statliga Medicaid programmets hemsida kommer också att få kontaktinformation. Du måste fylla i pappersarbete och ge bevis på inkomst, tillgångar och medborgarskap eller laglig invandring status. Barn till ensamstående föräldrar som uppfyller kraven för Medicaid kan också få täckning. Centers for Medicare Medicaid Services och vilka hälso-och administrativa tjänster, två organ av den federala Department of Health och Human Services, lämna information om federalt finansierade program hälsovård på CMS. gov och hrsa. gov.

lokala kliniker

För ensamstående föräldrar som inte är berättigade till statligt stöd som Medicaid, har många kommuner landsting eller stad kliniker som ger sjukvårdsförmåner för låga inkomster och fattigdom nivå patienter. De erbjuder tjänster som sjuk besök checkups och andra diagnostiska information. De ger ofta antingen gratis tjänster eller en glidande skala avgiftssystemet, som bygger på förmågan att betala. För att hitta denna typ av tjänster i ditt område, fråga din County Health Department eller lokala välgörenhetsorganisationer hälsa. Webbplatsen NeedyMeds. org har också en lista över gratis eller till låg kostnad kliniker över hela landet.

Fattiga program

I vissa städer, vissa vårdleverantörer kontor rabatt sina tjänster för låginkomsttagare, däribland ensamstående föräldrar och deras barn, som uppfyller deras krav när det gäller inkomst och andra frågor. Du kan kontakta din lokala sjukhus eller hälsodepartementet för att fråga om en tjänst som denna.

Rabatter

Några lokala hälso-leverantörer erbjuder rabatter till folk med olika inkomster som inte har försäkring. Det kan vara användbart för tjänster som inte täcks av försäkringar , såsom ögonvård och tandvårdsbehov , liksom för alla medicinska behov som personer utan försäkring. Till exempel några läkarmottagningar ge rabatter till oförsäkrade patienter som betalar på dagen för tjänsten . Apotek leverantörer har rabatt planer tillgängliga för de oförsäkrade som kan ge stora besparingar på läkemedel . Anmälan är gratis för vissa av dessa recept sparplaner . Fråga din lokala apotek för att se om de har ett sådant program. Några läkemedelsföretag erbjuder även rabatterade tjänster, känd som patient biståndsprogram för särskilda läkemedel de tillverkar. Kontakta tillverkarna av alla läkemedel som förskrivits till dig för att se om de erbjuder ett sådant program, eller kontrollera NeedyMeds. org webbplats för en lista.

Karismatisk

Många kyrkor, religiösa organisationer och andra välgörenhetsorganisationer tillhandahålla hälso-och sjukvårdstjänster såsom blodtryck checkar och andra filmvisningar, samt hänvisningar till lokala organisationer och leverantörer som kan hjälpa till med vårdbehov. Vissa ger också ekonomiskt stöd för att gå mot sjukvårdskostnaderna. Andra specialitet organisationer och hälsovård finns i vissa samhällen, så det är värt att undersöka och forskning lokalt för att hitta de positiva hälsoeffekter som du behöver. Välgörenhetsorganisationer och stiftelser som är specialiserade på att hjälpa människor med vissa sjukdomar kan också vara en källa till hjälp om det gäller din situation.

Previous:nothing Next:Vilka regler gäller för modersmjölksersättning ?

Relaterade artiklar


 • barn och musikterapi
 • familjeplanering kliniker i Phoenix
 • tecken på att du är gravid
 • andningsorganen och hjärtfrekvens
 • myristate & akne
 • nivåer av mänsklig beröring
 • modifierad checklista för autism hos småbarn
 • sötmandelolja & graviditet
 • hur är fostret påverkas av alkohol & röker ?
 • tecken på arbetskraft i graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com