tecken på arbetskraft under graviditeten

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-04
varje graviditet erfarenhet är annorlunda. Vissa förändringar i graviditeten signal om att arbetsmarknaden är nära förestående, medan andra bara åstadkomma falska förhoppningar. Epigee. org förklarar att det är viktigt att granska potentiella tecken på arbetskraft i syfte att känna igen dem när de förekommer i din graviditet. Mest tillförlitliga källor, till exempel AmericanPregnancy. org, förklara att många förändringar kan inträffa dagar eller veckor innan sant arbete påbörjas. BabyCenter. com förklarar att precisera faktiskt inleds "sanna" arbete är svårt, men många förändringar under graviditeten kan det hända att beteckna början arbetskraft.

Lightening

Lightening hänvisar till avskaffandet av barnet i bäckenet inför leverans . Enligt Epigee. org, lättar kan faktiskt göra andningen lättare när barnet inte längre är upp mot din bröstkorg och bröst område. Eftersom barn har sjunkit lägre, kan det finnas mer tryck på blåsan och ändtarmen. AmericanPregnancy. org föreslår att en kvinnas mage ens kan tyckas bula på en lägre punkt än tidigare.

Bloody Visa

Vid foten av livmoderhalsen är en tjock slempropp som hindrar bakterier och infektioner kommer in i livmodern under graviditeten. Eftersom livmoderhalsen öppnas (vidgar) i kontakten lossnar. En kvinna kan märka en ökning av slem utsläpp eller ett ganska betydande passage av tjockt slem. Antagandet av den slemproppen kan komma med en liten bit av rosa färg eller en mindre blödning. När slemproppen visas, kallas det visa eller blodig visa om det är blod ingår. Den medicinska professionella övervaka den gravida kvinnan bör meddelas om passagen av slemproppen som livmodern finns risk för infektion när detta inträffar.

vattnet går

brytandet av vatten , eller fostervatten SAC , är ett tecken på arbetsmarknaden som ofta skapar förväntan ångest . Kvinnor undrar ofta var de kommer att när den inträffar . Enligt Epigee. org , endast cirka 15 procent av gravida kvinnor upplever sin blödning . AmericanPregnancy. org visar att endast en av 10 kvinnor har vatten som bryter . En våg av vatten från slidan definierar bryta av vatten . Detta är ett definitivt tecken på arbetskraft och finns anledning att kontakta den övervakning läkare eller sjuksköterska och chef till leverans anläggningen . Amnionvätskorna är tydliga och luktfri. Om någon vätska börja sippra ut innan en våg av vatten har upplevt, kontakta läkare eller sjuksköterska som ansvarar för leveransen.

Sammandragningarna

Braxton-Hicks kontraktioner kan upplevas under hela graviditeten efter ca 20 veckor. Vissa kvinnor upplever dem tidigare, och vissa inte upplever dem alls. Dessa sammandragningar kallas ibland praktiken värkar, men om de blir regelbundet och konsekvent, de kan vara ett tecken på sann arbetskraft. Sammandragningar som ökar i längd och styrka och komma närmare varandra är ett definitivt tecken på arbetskraft. Varje läkare eller sjuksköterska kan ha en uppsättning formel för att bestämma att det är dags att gå till sjukhuset. Ett exempel formel kan sammandragningar som sista 60 sekunderna, inträffar var sjätte minut, och har varit konsekvent i minst en timme.

Häckande

Mot slutet av graviditeten kan en kvinna vara obekväm och trött. Som arbetskraft strategierna kan hon uppleva en plötslig ökning av energi och rastlöshet. Detta kallas häckning. En kvinna kan känna en stark längtan att förbereda boet till babyn som snart ska anlända. Häckande kan inträffa när som helst innan arbete påbörjas , och är inte en tillförlitlig indikator på den tid som återstår innan barnet kommer.

Previous:nothing Next:tecken på att bli gravid

Relaterade artiklar


 • räkna metod för födelsekontroll
 • göra rastlösa ben påverkar knäna?
 • opium påverkan på fostret
 • spädbarn gom utveckling
 • makens övergrepp av män
 • Hur uppstår ett abdominellt graviditeten ?
 • lång & tung menstruationscykler
 • klimakteriet : nattliga svettningar & kaliumbrist
 • hur man kan öka ansiktshår
 • Hur du tar orto Tri- cyclen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com