tecken på en senare missfall

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-03
missfall kan vara en traumatiserande händelse , oavsett om det sker i början av graviditeten eller sent i graviditeten . De flesta missfall sker i början av graviditeten , innan den 12: e veckan , och är ofta kallad spontana aborter . Missfall som sker mellan det 12: e och 24: e veckan kallas sent missfall sikt , enligt BabyCenter Storbritannien . Medan många missfall sker snabbt och kan inte stoppas , i vetskap om de tecken på ett sent missfall sikt kan hjälpa en att få omedelbar läkarvård och omsorg .

flytningar

En av de första tecknen på att något är fel i ett annars friskt graviditeten är en flytningar . Om missfall är i ett tidigt skede får ansvarsfrihet vara klar , brun eller en liten rosa färg . Enligt den nya internationella standarden Medicin Hälsa Encyclopedia får blod eller blodpropp kan också vara en del av flytningar . En plötslig ström av ansvarsfrihet kan också uppstå om det är ett avbrott i säcken innehåller fostervattnet som omger barnet .

Smärta

Ofta smärta i samband med en sent missfall börjar som en känsla av att vara obekväm . Eftersom tiden går, kan symptom på att gå in arbetskraft börjar . Det börjar ofta med smärta i nedre ryggen , som inträffar fostret börjar trycka ner mot förlossningskanalen . Den amerikanska Graviditet Association rapporter som du kan också börja uppleva oerhört smärtsamma sammandragningar , som kan vara mellan fem och 20 minuters mellanrum. På denna punkt kan livmoderhalsen börjar också vidgas, vilket kan avgöras så fort mamman rapporter för läkarvård .

Inga tecken

Det svåraste sent sikt missfall att ta itu med , eller förstå , är den som presenterar inga symptom alls . BabyCenter Sverige hänvisar till denna typ av missfall som en "tyst " missfall . I det här fallet , det finns inga synliga tecken på problem med graviditeten , och ett problem upptäcks när mamman går in för en prenatal checkup . Den hjärtslag kommer inte att höras , och om den ges en ultraljudsundersökning kommer hjärtslag inte ses . Eftersom barnet inte är naturligt avbryter från livmodern , kommer arbetskraften måste sättas igång . Detta kan ofta vara den mest traumatiska delen , eftersom mamman måste gå genom arbete för ett dödfött barn. Måste dock baby, och alla efterbörden fortfarande tas bort .

Om du är gravid och börjar uppleva något av dessa tecken och symptom, uppsök läkare omedelbart . Om du inte har några symtom , men har märkt ett plötsligt stopp i fostrets rörelse eller tillväxt, rapportera dessa frågor till din gynekolog och boka tid för att se henne så snart som möjligt .

Previous:nothing Next:ingredienser i Rosebud salve

Relaterade artiklar


 • OTC botemedel för avlivning och behandla huvudlöss
 • neonatal omvårdnad diagnos
 • define astigmatism
 • intressanta fakta om flerbarnsfödsel
 • instrument som används i dilatation & curettage
 • vilken typ av rör bör användas för att ventilera en torktumlare ?
 • nivåer av mänsklig beröring
 • Estrace och amning
 • troliga tecken på graviditet
 • alace doula utbildning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com