typer av elektriska rullstolar

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-28
Många saker kan hända en person som kan påverka deras möjligheter att flytta . Elektriska rullstolar är ett bra sätt för människor att återfå sin rörlighet och självständighet. Elektriska rullstolar kommer är en mängd olika typer , stilar och storlekar som görs av flera tillverkare . De körs på batterier som kan pågå i timmar , så länge de är ordentligt laddas varje natt . Modern elektriska rullstolar är mycket bekväma, kraftfull , säker och lättmanövrerad . De är också byggas så att de kan köra lika bra utomhus som de gör inomhus . Elektriska rullstolar kan göra en enorm skillnad i livet för många människor .

Framhjulsdrift

Framhjulsdrift rullstolar är oftast den bästa typen för inomhusbruk . Detta eftersom de erbjuder en hög grad av rörlighet . Framhjulsdrift rullstolar har stora hjul som sitter framför stolen . Tillsammans med exceptionell rörlighet , detta inrättades också möjliggör en mycket mjuk gång över många olika underlag .

Bakhjulsdrift

Bakhjulsdrift elektriska rullstolar är den vanligaste typen av elektrisk rullstol . Bakhjulen ger enheten . De vänder inte så strikt som andra typer av rullstolar , men de är fortfarande lämplig för inomhusbruk . Denna typ av rullstol är också bra för utomhusbruk . Nackdelen med denna typ av rullstol är att batterierna och drivlinan är i baksidan av stolen . Försiktighet bör vidtas i branta stigningar , eftersom de kan tippa över bakåt .

Folding

Denna typ av elektrisk rullstol kommer att vika på mitten så att det passar i bakluckan på en bil . Detta är idealiskt för personer som reser med sin stol via en bil . De gör också bra val för dem som bor i mindre bostäder eftersom de kan vika ihop och ta upp mindre utrymme när den inte används .

Mid-hjulsdrift

Precis framhjulsdrift modeller , mid-hjulsdrift rullstolar mycket lättmanövrerad . Drivhjulen ligger i centrum av vagnen och det är vad ger stolen dess exceptionella vrida förmåga . De centrala hjul gör den här typen av stolen mycket stabil . Nackdelen för mitten -hjulsdrift stolar är att de små svänghjulen på framsidan och baksidan av stolen ibland fastna i mjuka eller svår terräng .

Previous:nothing Next:riskerna för vårdhem

Relaterade artiklar


 • varm blixt lättnad hos kvinnor som passerat klimakteriet
 • hur du hittar din närmaste allmänläkare
 • det Integumentary system i kroppen
 • hur man kan bli av trä möss
 • leksakers säkerhet frågor
 • hur täckningen av en vattenbehållare & sopor kan påverka vår hälsa
 • graviditet utvecklingen av en baby
 • tecken och symtom på förhöjda triglyceridnivåer
 • hur du avgör om ditt barn är sjukt
 • processen från befruktningen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com