vårdar en out-of - state äldre förälder

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-11-26
Vårdar en äldre förälder som bor i en annan kan vara komplicerat. Det viktiga aspekter på vården, enligt US Department of State, omfattar vård och ordentlig arrangemang levande. Det är viktigt att hålla din åldrande föräldrar säker och hälsosam, samtidigt som de får fortsätta att leva självständigt om möjligt. När det är dags att få dina föräldrar mer hjälp, kan samtalen bli svårt, men för säkerhet och hälsa dina föräldrar, kanske förändringar kan behöva ske
1.
Prata med dina föräldrar. Det är viktigt att kommunicera med dem ofta. Försök att förstå deras känslor och ge dem så mycket kontroll som möjligt över de beslut i sina liv. Dina föräldrar behöver också veta vilken hjälp du kan tillhandahålla, med tanke på begränsningarna av avståndet mellan där du bor från dina föräldrar.
2.
Uppmuntra små förändringar när det behövs. När en ändring blir nödvändig, t. ex. genom en övergång till ett mindre hem, ta baby steg mot detta slutmål. Med en resa för att hjälpa dina föräldrar sortera sina tillhörigheter och rensa ut på vinden eller källaren kommer att bidra till att göra övergången lättare. Diskuterar svårigheterna med att bo i det nuvarande huset, t. ex. trädgårdsarbete underhåll, städning, gå i trappor och hem reparation. Om du betalar någon att ta hand om dessa saker inte är möjligt, diskutera flera alternativ för alternativa boenden inklusive närmar sig din stad, köpa eller hyra en mindre bostad eller lägenhet, eller flytta till en pension by.
3.
När du besöker dina föräldrar, titta efter varningstecken att deras hälsa kan vara i fara. Plötslig viktökning eller förlust, brännskador eller blåmärken, bilolyckor och små bränder kök är alla tecken på att en äldre förälder behöver göra vissa förändringar i syfte att hålla sig frisk och säker. Diskutera eventuella problem med dina föräldrar, samt med en läkare om möjligt, för att vara säker på att de ändringar som gjorts i allas bästa intresse. Några förändringar som kan behöva göras omfatta hyra en kock eller hus renare och hitta en granne eller vän att köra dina föräldrar till butiken när det behövs. I vissa fall kan du behöva överväga att titta in hemtjänst anläggningar .
4 .
Hitta lokala resurser för att hjälpa ditt åldrande föräldrar. Institutionen för hälsa och mänskliga Services erbjuder äldreomsorg tjänster på olika platser . De resurser att administrationen on Aging ger omfattar hälsa , näringslära, utbildningstjänster och mer . Om du vill veta mer om vilka tjänster finns tillgängliga i ditt område , besök Eldercare. gov .


Previous:nothing Next:baby skönhet tips

Relaterade artiklar


 • tidigare tecken på graviditet
 • amning & Zyrtec
 • metylparaben & graviditet
 • Finns det biverkningar hos barn som tar linfrö olja ?
 • Hur man använder en NordicTrack skidåkare
 • Vilka är farorna av polykarbonat baby koppar ?
 • Vad är några potträning problem för en 4 -årig flicka ?
 • vad är orsakerna till heta öron ?
 • tecken på en multipel graviditet
 • vad är syftet med mellanörat ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com