Biosil biverkningar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-28
Enligt Wrinkle hud Tips. com är Biosil ett tillägg som innehåller en aktiv form av kisel som ökar nivåerna av hydroxiprolin i kroppen . Detta är en viktig aminosyra som behövs för att hålla vår hud , hår och ben elastisk och fast . Om den tas som ett "skin vitamin , " Biosil har bevisats i studier för att förbättra hår och hud med minst 55 procent . Men om det inte tas på rätt sätt , har Biosil satts i samband med biverkningar såsom uppsvälldhet , diarré och sjukdomar i matsmältningsorganen .

Hur Biosil fungerar

Biosil har tre huvudkomponenter som hjälper det att fungera . kollagen, elastin och keratin . Kollagen bidrar till att minska linjer och rynkor och ger huden ett mer ungdomligt utseende . Det håller också framtida rynkor från att visas . Keratin är ett protein som finns i hårsäckarna som hjälper till att hålla håret starkt och tjockt . Det kan också hjälpa till att hålla naglarna starka och friska . Elastin ger huden och håret förmåga att " studsa tillbaka " från skada och ålder .

Dosering

Enligt iHerb. com , är den rekommenderade mängden Biosil för hud och hår fem droppar två gånger om dagen blandat i en 1 /4 kopp juice eller annan vätska. Om du tar tillägget för friska ben , då den rekommenderade mängden är sex droppar en gång om dagen i en 1 /4 kopp juice eller annan vätska. Det är först när den rekommenderade mängden Biosil överskrids att biverkningar uppstår.

biverkningar

I dag , den enda biverkningar som rapporterats är från dem som har intagit mer än den rekommenderade mängden Biosil . Biverkningar är diarré , uppkördhet och matsmältningsbesvär. Om det tas korrekt , det finns inga biverkningar förknippade med användning av Biosil .

Biosil vs Horse Tail Utdrag

Många har förvirrat Biosil med en annan komplettera kallas häst svans utdraget . Trots att de är både hud vitaminer , häst svans extrakt är en form av kvarts medan Biosil är en form av orthosilicic syra . Häst svans extrakt har en bieffekt som Biosil inte har , höga doser kan orsaka brist på vitamin B1 . En sådan brist kan orsaka förvirring, med vision och en påverkan på nervsystemet .

Varning

Alla biverkningar från att ta mer än den rekommenderade mängden Biosil är inte livshotande och endast orsaka lätt obehag tills symtomen passera . Om du får svår nog biverkningar att det påverkar din dag till dag liv bör du konsultera din primära vårdgivare .

Previous:nothing Next:hälsorisker av cigarrökande

Relaterade artiklar


 • enzymer för att smälta maten
 • Vad händer under sport physicals?
 • hur man kan öka sperma mängden naturligt
 • effekten av vätejoner på cellväggarna
 • vad gör östrogen blockerare göra ?
 • Brun utan garvare och amning
 • Vilka är farorna av polykarbonat baby koppar ?
 • minnesota medicinsk hem lärande samarbetsaktiviteter
 • faror om mikrovågsugnar
 • tecken och symtom på lågt progesteron & östrogen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com