Hur man väljer en sjukförsäkring avdragsgill

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-05
När det blir dags att köpa sjukförsäkring , kan det stora antalet försäkringsbolag och de många tillgängliga alternativ plan vara överväldigande. Den minst kostsamma planer är oftast de som kräver den största out-of-pocket utgifter om och när du behöver behandling , och en av de största ekonomiska utlägg i dessa typer av politik är avdragsgill . Självrisken är en förutbestämd summa pengar måste du betala mot dina vårdkostnader innan planen fördelar faktiskt sparka i. Flera avdragsgill alternativ finns tillgängliga , och du måste välja din med stor försiktighet för att undvika oöverstigliga medicinska räkningar.
1
Undersök tillgängliga försäkring val . . Kontakta din valda transportören sjukförsäkring och begära en förmån sammanfattning för de planer som finns där du bor, särskilt koassuransverksamhet planer med in-network självrisker . När informationen kommer från försäkringsbolaget , granska nytta sammanfattningar och anteckna eventuella täckning skillnader eller begränsningar mellan politikområden.
2 .
Jämför plan avdragsgill alternativ . Undersök koassurans planer med självrisker , med särskild hänsyn till beloppet av den in-network självrisker och eventuella skillnader i de andra out-of-pocket kostnader . Se till att planerna med högre självrisker fortfarande innehåller samma ersättningsnivåer som planer med låg eller ingen självrisk , och kontrollera att inga ytterligare begränsningar eller undantag existerar på hög självrisk politik .
3 .
Jämför politik premier . Granska den totala kostnaden för inköp av de olika planerna , med fokus på endast sådana produkter med månatlig premier som finns i din realistiska ekonomiska möjligheter . Undersök prisvärda planer sida vid sida för att avgöra vad skillnader förekommer och överväga om inte de dyrare politiken har egenskaper eller egenskaper som är värt den extra kostnaden .
4 .
Tänk dina tillgängliga ekonomiska resurser. Utvärdera endast de planer med månatliga bidrag inom din budget , med stor uppmärksamhet ägnas det totala årliga avdragsgilla . Det är oklokt att välja en plan sjukförsäkring med en självrisk du inte har råd , eller en som har ett belopp du kan inte få mycket snabbt om det någonsin behövs .
5 .
analysera kostnadsstrukturen kontra nytta för avdragsgilla . Jämför funktioner och begränsningar av din valda politik för att en identisk plan som inte har någon självrisk . Genom att dela din självrisk i lika stora månatliga belopp och tillade att siffran till din valda planen krävs premie , bör du komma fram till ett belopp som är lägre än premien för en identisk plan utan självrisk . Om det omvända är sant , visar detta att din självrisk plan felaktigt kan prissättas och inte värt uppfattas besparingar över en plan utan självrisk .


Previous:nothing Next:hur warmers mikrovågsugn fot

Relaterade artiklar


 • hur man rengör badleksaker med vinäger , vatten & Clorox
 • Hur hjälper bifokala av att se ?
 • transport av fett & kolesterol
 • Hur fungerar stetoskop arbete ?
 • vision utveckling hos bebisar
 • hur äldreomsorg och den svaga
 • kvinnors hälsa stipendier
 • minnesförlust retention hos barn
 • matta installation och barnets hälsoproblem
 • bostadshus behandling av epilepsi hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com