Moderskapsförsäkringen

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-23
att få rätt vård under graviditeten är kritisk , både för mamman och barnet hon bär . Moderskapsförsäkring kommer att täcka de kostnader som är förknippade med graviditet och hjälper dig att undvika att bli belastat med läkare och sjukhusräkningar . Vissa kvinnor har moderskap täckning som ges genom sina arbetsgivare , sin makes hälsa täckning eller genom statliga stöd , eller de köper en rabatt plan vård . Oavsett vilken typ av försäkring du planerar att lita på , kom ihåg att det i allmänhet måste vara på plats innan du blir gravid .

rutinmässig vård

Gravid omsorg behövs så fort en kvinna blir gravid . Konsekvent övervakning av graviditeten bidrar till att mor och barn är friska och gör att vårdgivare för att fånga eventuella problem tidigt . Moderskapsförsäkring täcker rutinmässig fosterdiagnostik läkarbesök , som vanligtvis månadsvis i början . Du måste täcka de nödvändiga copay belopp . Ytterligare försäkringsförmåner kan innefatta kostnader i samband med laborationer , recept och ultraljud

Förlossning

Att föda är generellt den största kostnaden i samband med graviditet-. $ 6. 000 till $ 8. 000 för en normal förlossning , enligt den amerikanska Graviditet Association . Moderskapsförsäkring täcker större delen av denna kostnad , och du måste betala det avdragsgilla beloppet . Täckningen betalar vanligen för läkare och sjuksköterskor samt för leverans och återhämtning rum . Det lönar sig också för ytterligare tjänster om det finns komplikationer i samband med leverans . Vissa moderskapsförsäkring också täcker bebisens första barnläkare besök och en uppföljning besök på din barnmorska eller annan hälso- leverantör efter förlossningen.

invaliditetsförsäkring

Vissa kvinnor kan använda invaliditetsförmåner försäkring för att kompensera moderskap kostnader . Ofta gravida kvinnor inte har möjlighet att arbeta ända fram till dess att de levererar . Och även om du tar mammaledigheten , kan det vara obetald . Kontrollera i arbetet med mänskliga resurser om huruvida du har rätt till tillfällig invaliditetsförsäkring; varje stat har sina egna regler om funktionshinder och hur länge du kan ta emot det . Om du uppfyller kraven kan du ta emot en del av din lön medan mammaledighet och för en viss tid , kanske före och efter att ha levererat ditt barn .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på hushållens mögel exponering

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort tillfälliga tatueringar från huden
 • information om hypertoni hos nyfödda
 • flerbarnsfödsel risker
 • baby milstolpar & utveckling
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • vad injektioner gör en medicinsk assistent ge?
 • hur du lägger till anhöriga till din sjukförsäkring
 • snabbt hem rättsmedel för cystisk akne kokar
 • barn hälsomässa verksamhet
 • hur man bär en grimma hjärtmonitor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com