barn hälsomässa verksamhet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-15
Aktiviteter och presentationer på hälsomässor ofta upp olika aspekter av hälsa, inklusive barns hälsa . Barn hälsomässa verksamhet måste vara interaktiv och intressant nog att hålla deras uppmärksamhet och få dem entusiastiska över letar efter sin hälsa . Oavsett vad din budget eller plats , det finns många aktiviteter du kan göra på ett barn hälsomässa .

handtvätt Station

Korrekt handtvätt är viktigt att förhindra spridning av sjukdomar och att avvärja infektioner i nedskärningar på händer och armar . Texas A M Förlängning webbplats föreslår inrättande av en handtvätt demonstration station . Använd färgglada vätska , skum och fast tvål för att visa barnen det korrekta sättet att diska . För att göra det roligare , låta barnen göra sina egna flytande tvål . Inköp handtvål eller duschtvål bas , kropp-safe flytande färg , dofter kul som godis äpple , vattenmelon och sockervadd och flaskor från en grossist distributionsföretag .

tandborstning Demonstration

Tooth hälsa är avgörande för övergripande hälsa , och underlåtenhet att ta hand om tänder kan leda till en mängd sjukdomar och sjukdomar i munnen och andra delar av kroppen . Även om många barn tycker om tandborstning som en syssla , kan en hälsomässa demonstration hjälpa dem att se dess betydelse . Texas A M Förlängning webbplats föreslår kontaktar lokal familj och barns tandläkare och frågade om de skulle donera nya tandborstar att dela ut till barn vid demonstrationen . Har äldre barn eller vuxna sätta på en dockteater eller kort pjäs om konsekvenserna av att inte ordentligt och regelbundet borsta tänderna .

träningsstationer

Hälsa mässor är idealiska gånger för att utsätta barn för former av motion som de kanske inte har upplevt . Istället för den vanliga jumping jacks och tag , ta i Mellanösterns magdans instruktörer för att lära mini lektioner , en före detta Army exercisinstruktör att inrätta en mild hinderbana eller en high school hejarklacken för att undervisa barnen enkel skål . Om en hög profil college fotboll program eller professionell fotboll är i ditt område , kontakta dem minst åtta veckor innan din hälsa rättvist att se om en spelare eller tränare skulle komma och prata med barnen om fördelarna med att utöva och hur både flickor och killar kan njuta av fotboll, medan komma i form.

Previous:nothing Next:hur man donera ägg i New Jersey

Relaterade artiklar


 • den bästa ämnen för DNA-test
 • Montana sjukförsäkring för barn
 • hälsosam vana verksamhet för mellanstadiet
 • hur är alkoholism ärftligt?
 • FDA rekommenderar barn vitaminer
 • varm luftfuktare & mögelsporer
 • bråck symtom hos spädbarn
 • hur alkohol påverkar kroppens vatten volym
 • syre och vatten förmåner
 • vad gör stavar göra i ögat?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com