effekterna av stående framför en mikrovågsugn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-25
Mikrovågsugnen skapades i slutet av 1940-talet och har sedan spridas över hela världen som en praktisk matlagning enhet. Mikrovågsugnen använder mikrovågsstrålning att värma polariserade molekyler som vatten till jämnt värme många olika mat och vätska objekt. Även om alla mikrovågor har testats, några naturliga vårdpersonal, som enzym nutritionist Lita Lee och naturläkemedel läkare Edward gruppen, tror att mikrovågor kan skada dem som stod framför dem.

Graviditet

Det finns inga studier som länkar mikrovågor till problem med graviditet eller missbildningar av något slag. Med detta sagt, många läkare brukar rekommendera att gravida kvinnor inte står direkt framför en mikrovågsugn vid matlagning objekt. Dr Patricia Kho av Baby Center säger att en gravid kvinna bör undvika att stå framför mikrovågsugnen eller använda en mikrovågsugn med en trasig dörr för att undvika ökad exponering för mikrovågsstrålning.

Pacemaker

Enligt uppgifter från Komplett mikrovågsugn servicehandbok, finns några äldre pacemaker påverkas av den elektromagnetiska strålningen från en mikrovågsugn. De flesta nya pacemakers är skärmade, och pacemaker som är utsatta kan bestå av mindre än 1 procent av pacemaker, kallad extern efterfrågan pacemakers. De som använder dessa produkter bör undvika att vara i närheten av en mikrovågsugn i bruk, men de bör också undvika elektriska värmeelement, hissar, personlig personsökare och andra apparater som kan alstra strålning.

Standards

I Sovjetryssland på 1970-talet, var mikrovågor vid ett tillfälle förbjudas, eftersom den sovjetiska regeringen trodde att västerländska normer var för milda för mikrovågsugn säkerhet. The Food and Drug Administration ( FDA ) har godkänt användning av mikrovågor i alla hushåll på ett säkert standard på 5 milliwatt eller mindre som avges inom 2 inches enheten. Denna mängd strålning går ner till 0,14 milliwatt när du står minst en fot bort från mikrovågsugnen . Om du är oroade över effekterna av mikrovågor , stå minst en fot bort att drastiskt minska exponeringen .

FDA

Den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA har inte funnit några strål- skador från väl fungerande mikrovågor som har reglerats inom lagliga gränser . FDA rekommenderar att du inte använder en ugn som fortsätter att fungera med öppen dörr, som har en skadad, skev eller böjd dörr och att du följer alla säkerhetsföreskrifter som anges i mikrovågsugnen manual. Enligt FDA, bör detta hindra strålning orsakar någon skada.

Previous:nothing Next:barnmorskor & hypnobirthing

Relaterade artiklar


 • tecken på Myom
 • det Integumentary system i kroppen
 • effekter av progesteron på kroppen
 • Varför är vissa människor vänsterhänta & andra rätt ?
 • myristate & akne
 • Vilka är fertilaid biverkningar ?
 • Hur varmt och kallt ansiktet massageapparaterna arbete ?
 • diarré i en fem månader gammal baby
 • gallring hud & åldrande
 • kök bestämmelser om livsmedelssäkerhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com