första hjälpen meriter badge rådgivare krav

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-01
The Boy Scouts of America använder en mängd olika märken merit att ange en scout kunskap och förståelse för en mängd olika ämnen och intressen . Av de över 100 erbjuds meriter märken , är den första hjälpen meriter emblem som krävs för en scout att avancera i rang . En scout vill tjäna den första badge stöd meriter kommer att samråda med en merit emblem rådgivare . De rådgivare kommer att hjälpa scout med att lära sig nödvändiga kunskaper och information som behövs för att tjäna meriter badge .

rådgivare

En förtjänst passerkort kurator kan vara en vuxen scout eller en äldre senior scout visar ett lämplighetstest och en djup förståelse av krav meriter bricka . Även inte en universell mandat , några lokala scout råden ( ett geografiskt område som vanligen består av flera län eller församlingar ) har rådgivare kraven för olika meriter märken . Dessa ackrediterade rådgivare kan hjälpa scouter i hela distriktet . Scoutkårer ( den lokala scoutkår ) får också utse en vuxen eller senior scout ( minst 16 år med Star , liv eller Eagle rang ) till försvarare yngre scouter som behöver en viss merit badge .

vårdpersonal

Medicinsk utbildning och certifiering är inte ett krav att vara en första hjälpen merit badge rådgivare men det är uppmuntras . En läkare eller akut medicinsk tekniker ( EMT ) är väl utbildad i första hjälpen . Boy Scout första hjälpen i första hand handlar om fysiska trauman och möjliga förgiftningar ( kräldjur , växter , etc. ) som en scout kan åsamkas vid scouting . Scouter är också utbildade för att vara redo för varje instans av olycka eller skada och reagera på lämpligt sätt . Den medicinska Professional är ett idealiskt val för råd som scout för dessa försäkringsfall .

Amerikanska Röda Korset

Vuxna och scouter utbildning i avancerad Amerikanska Röda Korset första hjälpen kan också vara bra första hjälpen meriter badge rådgivare. Röda Korset stöder utbildning i syfte att minska de omedelbara effekterna av skada (infektion och smärta) och transportera skadade snabbt till en sjukvård anläggning. Röda Korset utbildning innebär framåt nivåer av första hjälpen-utbildning och kan tillräcklig täckning för Boy Scout första hjälpen krav meriter badge.

Förälder

Föräldrar kan råd sina barn på första märket stödet meriter krav om föräldern visar för den scout's vuxna ledare en förståelse för de krav meriter badge. Trots att scouterna skulle föredra en merit märke kurator vara någon från vilken scout kan lära sig nya idéer och metoder för information, ofta frågor som avstånd och isolering på landsbygden gör att få till kuratorn svårt för en tonåring och en förälder är en mer praktisk alternativ.

rådgivare Utbildning

Några scout råd och trupperna kommer att ha sessioner kurator utbildning så intresserade volontärer kan lära sig processen meriter badge och fungera som rådgivare merit emblem. Sessioner med läkare och trauma vårdgivare kan vara för en längre tid men vanligtvis innebär en helg. Den presumtive rådgivare lära sig vad scout behöver veta för att förtjäna den första märket stöd meriter. I huvudsak kommer en blivande vuxen första hjälpen meriter badge rådgivare tjänar märket så att de är helt kunnig om fördelen badge. Även om ingen badge tilldelas den vuxna kan det finnas ett intyg eller någon annan handling som visar deltagande i träningspass.

Previous:nothing Next:orsakerna till nackskinnet lukt

Relaterade artiklar


 • Hur man blir vältränad
 • hur man tar hand om fötterna och tånaglar för äldre
 • hur man använder PABA
 • tibia skelettsmärta
 • tidig språkutveckling hos fullgångna och för tidigt födda barn
 • Definitionen av paraffininbäddning
 • vad som orsakar erektil dysfunktion hos män?
 • Varför orsakar surt reflux hosta ?
 • varför skjul kvinnor hår?
 • amning & Zyrtec
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com