långsiktig vård alternativ

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-28
De som behöver hjälp eller vård varje dag på grund av begränsningar från ett fysiskt tillstånd eller funktionshinder måste vända sig till långtidsvård . Långsiktig vård finns i flera former . Att veta vad den vård alternativ hjälper dig att avgöra vad som är bäst för dig eller din älskade en .

Hemsjukvård

Hemsjukvård företag anställer medarbetare som kommer till patientens hem regelbundet för att hjälpa människor klänning, bada , laga mat, städa och tvätta . För dem som behöver mer konstant uppmärksamhet, är hemsjukvård tillgänglig från ett roterande team av medarbetare som fyller dessa behov dygnet runt. Denna typ av vård kan bli en ekonomisk belastning eftersom Medicare täcker hemvård endast under vissa omständigheter. För att kvalificera måste patienterna under vård av en läkare, måste vara i behov av en sådan tjänst som omvårdnad eller arbetsterapi och måste arbeta med ett hemsjukvård byrå som är förhandsgodkännas av Medicare, och din läkare måste intyga att du är hemåt.

Familj Arrangemang

En av de vanligaste alternativen för långsiktig hälso-och sjukvård är användningen av familjen frivilliga. Enligt en undersökning vid Georgetown University i 1990-talet nästan 80 procent av dem som kräver långvarig vård får hjälp genom informella metoder bara-det vill säga familjen tog på största ansvaret. Att tillåta en äldre släkting att flytta in i huset så att han kan tas om hand är en vanlig form av långtidsvård. Andra alternativ är att ha familj och vän volontärer stanna till under hela dagen i skift för att hjälpa till med vissa uppgifter eller nödvändigheter.

Assisted Living

Assisted Living är en bostad överenskommelse där patienten får hjälp av personal med dagliga aktiviteter såsom bad, äta eller använda badrummet efter behov. Annars patienten bor på egen hand i ett rum eller lägenhet i hamnanläggningen eller komplexa. Staffers att vara säker på mediciner distribueras och tas på schemat, och de också hjälpa till att organisera sociala aktiviteter för de boende. Generellt sett är hemtjänst tänkt att spegla en typisk liv med minimal inblandning bortsett från den anmodade nödvändigheter.

Vårdhem

vårdhem är någonstans mellan stöd-levande anläggningar och sjukhus. De som behöver denna form av långsiktig hälsa och sjukvård inte är sjuka nog att vara inlagd på sjukhus, men de är i ett tillstånd som kräver 24-timmars tillsyn. Även anläggningar variera, vårdhem oftast bemannad dygnet runt med medicinsk personal och inrättas på samma sätt som ett sjukhus. Rummen är ofta delat och invånare har mer begränsade livsstil på grund av deras avancerade villkor.

Previous:nothing Next:badtunnor & manlig fertilitet

Relaterade artiklar


 • vad gör östrogen blockerare göra ?
 • Hur vet jag om jag är gravid innan min nästa period ?
 • typer av elektriska rullstolar
 • Definitionen av paraffininbäddning
 • botemedel för restless leg syndrome under graviditeten
 • Fakta om hand saniterare
 • barns kreativa rörelseaktiviteter
 • hals diskproblem
 • hur man kan upptäcka din fulla potential
 • Vilka är orsakerna till en mini anfall?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com