varför har jag en brännande känsla i benen under natten ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-14
Nattetid ben brännande känsla kan ange att du har en allvarlig underliggande sjukdom . Brännande smärta i låren kallas meralgia paresthetica . Om benet blir svullet eller traumatiserade på något sätt , tryck på nerverna resulterar i smärta , inklusive en brännande känsla , liksom orsakar förlamning och andra typer av dysfunktioner i benet

Nerve Entrapment

På webbplatsen för American Academy of ortopediska kirurger förklarar att nerver transport information i din hjärna , säger hjärnan att aktivera ditt motoriska nerver . För att denna process skall kunna uppnås , nerver måste passera under, över , genom och runt dina ben , muskler och leder . Om allt är väl i ditt system , finns det utrymme för dessa nerv sändningar att passera lätt . Men om din ben har lidit skada , kan nerverna sänder inte ordentligt , och det är då smärta uppstår .

Överväganden

När ditt ben brinner på utsidan av låret , oavsett om det sker på natten eller under dagen , i sidled femoral kutan nerv är komprimerad eller pressas . Den LFCN är den största sensoriska nerver i benen . Den brännande känsla kan utsträckas till den yttre sidan av ditt knä . Din ljumske får också värk och skinkorna kan skada . Generellt sett är den brännande känslan bara på ena sidan av kroppen . Nerv fastnar , eller tryck , som är direkt appliceras på en nerv eller en spinal anlitad som nerv kan leda till parestesi eller brännande , krypande , stickande , domningar och stickningar känsla att vissa individer upplever på natten .

Identifiering

Parestesi förekommer vanligen i extremiteterna och kan vara en indikator på en allvarlig sjukdom , tillstånd eller sjukdom , eller , å andra sidan , ett tillstånd som det inte så allvarligt . Parestesier kan bli resultatet av en infektion , om du upplever inflammation i leder och muskler eller som ett resultat av trauma eller malignitet .

Potentiella

Tillsammans med de brinnande känslor , kommer domningar och stickningar i det drabbade området . Touching området, fastän lätt , kommer att göra ont . I själva verket kan en lätt beröring ont ännu mer än stadigt tryck tillämpas på det drabbade området .

Andra orsaker

Nattetid känsla benet bränning kan vara ett resultat av tillstånd såsom diabetesneuropati, diabetes , neuropati eller multipel skleros .

Previous:nothing Next:vad är inkubator vård hos nyfödda ?

Relaterade artiklar


 • vilken typ av sjuksköterskor leverera bebisar ?
 • hem HLR utbildning
 • tecken på arbetskraft i graviditeten
 • mögel exponering behandlingar
 • behandling för missbruk mellan makar
 • hur man kan upptäcka din fulla potential
 • urinblåsa infektion orsakad av streptokocker
 • instrument som används i dilatation & curettage
 • barn hjärnkirurgi återhämtning
 • negativa effekter av p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com