verktyg säkerhet för barn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-30
Barn tycker om att härma vad deras föräldrar gör. Pojkar och flickor vill ofta hjälpa till med hushållet reparationer eller byggprojekt. Även om det är bra att lära barn hur dessa saker görs, skall försiktighet vidtas för att förhindra barn från att skadas. Undervisning barnen verktyg säkerhet bidrar till att ge kunskap om hur verktyg fungerar och vilka åtgärder att vidta i att använda verktyg utan att skada

Teach Innan Touch

Att hålla verktygslådan låst och alla verktyg utom räckhåll för barn är ett första steg i verktyget säkerhet. Som barn lära sig att tryggt använda verktyg , kommer de också lära dig att lägga bort saker på rätt sätt för att hålla andra barnens säkerhet.Lär barnen vad varje verktyg i din verkstad om för , hur det fungerar , och hur man använder den på ett säkert sätt . Låt barnen hålla verktyg och ser dem över innan dem bara plocka upp ett verktyg och försöker använda den. Lär det korrekta sättet att plocka upp , bära och hålla verktyg när du arbetar .varna barn för skärning , klämmande , krossning och peta risker . Sedan visar barnen hur man korrekt hålla varje verktyg att använda den.

Övervakning

Tillsyn av en vuxen är nödvändigt, särskilt med yngre barn. Preteens och tonåringar skulle kunna använda vissa verktyg utan en vuxen närvarande, men även dessa åldrar bör barnen känna till säker användning av verktyg innan de tillåts att använda dem. Vuxna bör vara fokuserad medan ett barn arbetar med verktyg. Lär barnen att koncentrera sig eller lägga ner ett verktyg om inför distraktioner, såsom besökare eller telefonsamtal.

Skydda kroppen

Barn bör se vuxna bär skyddsutrustning när man använder verktyg. Tillsammans med undervisning säkert sätt att verktyg används, barnen lär sig också genom att observera vuxna som använder säkra metoder. Skyddsglasögon kommer att hålla skräp och föremål från att slå i ögonen. Halksäkert handskar bör användas vid användning av verktyg som kan glida om de används med svettiga händer eller om verktyg kan lätt skära eller nypa. En hatt eller hjälm kan behövas, beroende på projektet. Skor ska vara nära-toed och har halksäkert sulor. Lär barnen att ta av smycken, eftersom det kan fastna i rörliga delar. Långt hår ska fästas upp så det inte fastnar i verktyg eller hindra ett barns perspektiv. Löst sittande skjortor och jackor kan också fastna i verktyg.

Börja med Nonpower Verktyg

Barn i alla åldrar ska börja arbeta med nonpower verktyg . Använda handverktyg kommer att tillåta barn att lära sig grunderna i att skapa eller reparation projekt, samtidigt eliminerar risken att skadas av en out-of-control elverktyg . Uppgradera till batteridrivna verktyg för att hjälpa barnen lära sig att styra en motordriven verktyg . Sedan barn, kan speciellt äldre barn , lära dig hur säkert att använda elektriska handverktyg.

Kids ' Building Workshops

Building workshops , såsom den fria evenemang som anordnas av nationella kedjor hem förbättring , kommer också att lära barnen hands-on användning av verktyg . Föräldrar och barn kan delta i dessa klasser tillsammans , så att föräldrar kan ytterligare ge barnen hemma om verktyget säkerhet .

Previous:nothing Next:vad är meningen med HLR?

Relaterade artiklar


 • hur man svarar medicinsk intervjufrågor
 • skyldigheter en NICU
 • tecken på missbruk för vårdgivarna
 • vad som orsakar erektil disfunction i unga män?
 • Vilka regler gäller för modersmjölksersättning ?
 • hur man detox från kokain
 • Skillnaden mellan en fotvårdsspecialist och en ortoped
 • hur man använder saltvatten för att framkalla kräkning
 • vad är en uppsvälld mage och nedre vänstra ryggsmärtor ?
 • mögel exponering behandlingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com