Mat & tinnitus

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-30
Tinnitus kan vara ett irritationsmoment eller irriterande för dem som lider av detta auditiv sjukdom. Även om det finns läkemedel som finns tillgängliga för att kontrollera den ständiga ringande , den kan också få hjälp eller förvärras genom att äta eller undvika vissa livsmedel . Det är viktigt att förstå den mat komponenten till denna sjukdom , om du vill styra tinnitus

mål Tinnitus

Mål tinnitus kännetecknas av konstant eller intermittent ljud av hjärtat dunkande , flöde av blod genom halspulsådern och andra kroppsliga funktioner . Detta är en ovanlig form av sjukdomen som kännetecknas av auditiva ljud som hörs av lidande och de omkring honom . Detta beror ofta på brister i kärlsystemet , muskelsammandragningar eller inre defekter örat .

subjektiv tinnitus

subjektiv tinnitus kännetecknas av ett ringande , surrande , blåsning, brusande och även klingande i öronen . Den exakta orsaken till detta är öppet för debatt, men det är sannolikt kopplad till hjärnan eller i hörselgången . Även inte dödlig eller kritiska , kan detta vara ett besvär för den drabbade . Andra symptom i samband med subjektiv tinnitus är hörselnedsättning, yrsel och balans frågor.

Salt

Det har varit ett samband mellan tinnitus och salt intag av den sjuke. Människor som undviker salt mat har minskat i tinnitus, men de som äter salt mat såsom snabb eller bearbetade livsmedel se en omedelbar försämring av sjukdomen. Salt begränsar blodkärl och är direkt relaterad till blodtryck och kan minska blodflödet till hjärnan och öronen.

Socker

Socker är en nödvändig komponent för en välfungerande hörselsystemet. Enligt Tinnitus formel webbplats, 84 till 92 procent av personer med tinnitus har också en metabolisk socker sjukdom som orsakar en överskjutande insulin i blodet. Socker bör regleras på ett liknande sätt som diabeteskost och förväntas minska om inte eliminera tinnitus i vissa drabbade.

Varning

Även kost kan hjälpa till med tinnitus, om du märker ett ringande i öronen eller andra auditiva problem, är det viktigt att söka råd av läkare. Medan tinnitus är ett vanligt problem, bör det diagnostiseras av en professionell för att se till att den inte är ansluten till en mer allvarlig sjukdom. Dessutom är kosten en viktig del av kontrollerande tinnitus, men du bör följa alla medicinska råd från din läkare.

Previous:nothing Next:Thera-bandet övningar för barn

Relaterade artiklar


 • bakteriologiska analyser av dricksvatten
 • varm luftfuktare & mögelsporer
 • effekterna av koffein på foster
 • äldres säkerhet i hemmet
 • bebisar och allergier
 • hur vet man om en tjej är gravid ?
 • Definitionen av paraffininbäddning
 • hur man ned en trappa fall
 • hälsoeffekter av strobes
 • PMU och klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com