Medicaid moderskap

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-02
Gravida kvinnor som inte är berättigade till grupp hälsa kan få Medicaid under hela graviditeten och efter förlossningen, om de har ett kvalificerat årsinkomst vid tidpunkten att tillämpa. När du har godkänts, kommer vissa stater be kvinnor att anmäla dig till specifika planer. Förutom att betala någon månatlig premie, kommer mottagarna av moderskap Medicaid skyldig vanligtvis inga pengar för något förfarande som anses medicinskt nödvändigt.

Komplett rutinsjukvård

Den stora fördelen med att ha Medicaid under graviditeten är att det lönar sig för kompletta pre-förlossningsavdelningar, leverans av barn och efter förlossningen upp till ett genomsnitt på sex veckor . I många stater , kvinnor som har Medicaid betala absolut ingenting för dessa tjänster. I ett fåtal stater , är ett litet samarbete lön krävs . Kvinnor måste se en läkare som accepterar Medicaid för att kvalificera sig . Dock är listan över godtagbara läkare ganska omfattande , och tjänstens kvalitet är detsamma som att ges till någon annan patient . Läkare godkänt att acceptera Gravid Medicaid kommer att avgöra antalet tillsättningar måste du hålla dig, och alla möten kommer att omfattas, som anses medicinskt nödvändigt. Typiskt läkare kommer att schemalägga ett möte var sjätte vecka under de två första trimestern av graviditeten. Under tredje trimestern Läkarna kan börja se patienter oftare, ungefär en gång var tredje vecka. Täckt uppdrag inkluderar övervakning av barnets hjärta slå, moderns vikt och moderns blodsocker. Ytterligare standardförfaranden inbegripa test blodgrupp, sexuellt överförbara sjukdomar, anemi, graviditetsdiabetes och grupp B-streptokocker. Riktade traditionella ultraljud för att se till att barnets organ har bildat sätt kommer också beställas. Alla dessa förfaranden omfattas av Medicaid moderskap. Förfaranden som inte omfattas: 3-D och 4-D ultraljud och en barnmorska vård. Mottagare av Medicaid som vill utnyttja en barnmorska kan leverera hemma och komplettera barnmorskans behandling med medicinska tester, dock. I detta fall kommer medicinska tester på anmodan av en godkänd läkare skall omfattas även om den blivande modern är i den primära vården av barnmorska .

Belöning för att få vård

Även denna förmån skiljer mellan stater , planer några Medicaid belöning gravida kvinnor som upprätthåller sin prenatala utnämningar . Till exempel erbjuder Georgiens Amerigroup Medicaid planerar kvinnor en $ 20,00 presentkort under varje trimestern av graviditeten. För att ta emot den aktiverade presentkort med posten , måste nyblivna mammor har läkarna skriva på ett formulär under varje trimestern av graviditeten . Mödrar är ansvariga för att återsända de blanketter som Medicaid huvudkontoret , men det är porto kontantkort . Observera att även Medicaid belöningar patienter för att hålla möten , inte straffa patienterna för att upphäva dem .

nödsituationer

Förutom att betala för en vaginal förlossning , Medicaid moderskap omfattar alla förfaranden som anses nödvändiga ur medicinsk genom en godkända läkare , inklusive akuta åtgärder och sektioner kejsarsnitt planerat för medicinskt nödvändigt skäl. Om en blivande modern kräver en epidural , IV antibiotika , oxytocin eller andra droger beställts av sin läkare i samband med förlossningen , kommer Medicaid moderskap täcka kostnaderna .

Tubal Ligation

Slutligen bör en blivande modern inte vill ha några fler barn , kommer Medicaid moderskap brukar betala för mamman att vara permanent steriliseras via äggledaroperation omedelbart efter leveransen av sitt barn , förutsatt att mamman tecknar ett medgivande .

Previous:nothing Next:massageterapeut lagar

Relaterade artiklar


 • sjukdomar som nyfödda och spädbarn vaccineras mot
 • barn sorg stödgrupper
 • hur man kan stoppa omvårdnad
 • inkontinensprodukter för barn
 • hur du tar bort löss med olivolja
 • förteckning av hälsosamma livsmedel för småbarn
 • riskerna för vårdhem
 • Fördelarna med vuxen dagis
 • bidrag för tandvård i Oregon
 • Hälsa och sjukvård webbplatser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com