Varför min mage fladdra?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-15
Det kan hända före en intervju, innan en stor match eller på dagen för ditt bröllop. Känslan av fjärilar fladdrar i magen. Den hoppiga sensation är normalt och sker med positiva och negativa stressande händelser

Ångest

Ångest är inte allt i huvudet. . Tillståndet för ångest ger fysiska symptom som kan inkludera ett nervöst i magen. Glatta muskulaturen att linjerna din mage och tarmar reagerar på olika kemiska meddelanden, inklusive de som produceras av ångest eller nervositet. Ångest kan också orsaka en minskning av mängden av magsyra och en minskning av mängden blodflödet till magsäcken .

flykt eller kamp Response

Adrenalin produceras när man anar fara . Det påverkar den glatta muskulaturen direkt och en plötslig ökning av adrenalin orsakar en minskning av mängden producerad magen syra och en minskning av mängden av blodflödet till magsäcken . För mycket adrenalin kan orsaka en hopknytning eller peristaltiken-sammandragning i magen nödvändigt att tömma dess innehåll. Ibland tömning kan ske i fel riktning . Ångest inte bara arbete på gastrointenstinal tarmkanalen , orsakar det också förändringar i andra kroppsliga funktioner , såsom andning , blodtryck och svettningar .

Graviditet

Gravida kvinnor kan känna en fladdrande känsla i magen . Förflyttning av fostret börjar så tidigt som 13 veckor in i graviditeten . Kvinnor kan även känna fostret eftersom det hicka eller som reagerar för höga ljud utanför livmodern.

fel sorts fladdrar

fladdrar kände i bröstet kan vara atriella fladdrar . Dessa uppstår när atrium eller övre hjärtats kamrar är överstimulerad och hjärtat slår snabbt . Förmaksfladder kan åtföljas av andra symtom , som andfåddhet eller trötthet . Vissa personer kan uppleva detta under en lång tid . Om du har hjärtsjukdom eller motion gör ditt hjärta pund eller arbeta med svårighet , tala med din läkare om hur du schemalägger ett stresstest .

Lugna Fjärilar

Även om du inte kan stoppa adrenalin , är det möjligt att underlätta ångesten genom att ta djupa andetag . Verkligen lugnande andetag tar lite övning men är effektivt för många människor genom naturligt destressing kroppen .

Previous:nothing Next:effekten av äldres missbruk på vård

Relaterade artiklar


 • sondmatning för barn
 • tamoxifen effekter på endometriet
 • större ligament i foten
 • bakteriologiska analyser av dricksvatten
 • hur man skyddar öronen när du simmar
 • om schip regeringen sjukförsäkring för barn
 • vad är syftet med kvinnliga könshår?
 • hur man hittar glasögon som omfattas av Medi-Cal
 • biverkningarna av ett bastubad
 • Vilka är orsakerna till den extrema torra ögon i 60 - åriga kvinnor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com