borsyra och astma

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-28
Astma är en allvarlig kronisk sjukdom orsakad av inflammation i luftvägarna. Astma har många potentiella triggers, och en primär metod för att minska risken för astmaanfall är att undvika astma triggers. Undvika astma triggers kan i vissa fall, att man behandlar hemmet, jobbet eller i skolan för att minska allergener, såsom kackerlackor. Eftersom astmatiker är generellt känsliga för luftburna irriterande, behandling för kackerlacka allergier använda borsyra ger tillräckligt, men ändå mindre irriterande behandling

Du behöver:
preventivmedel.
Vatten.

astma triggers

Astma kan utlösas av många saker , och allergener är en primär trigger . Många människor är medvetna om att dammkvalster allergier och husdjur allergier kan utlösa astma , men ett mindre känt astma utlöser är kackerlacka allergi . Faktum är att så många som 60 procent av astmatiker i städer är känsliga för kackerlackor , enligt Astma -och Allergifonden of America ( AAFA ) . Dessutom visade astmatiker i urbana områden en högre sensibilisering mot kackerlackor än att ens hund och katt allergener . Allergiska reaktionen att kackerlackor är typiskt att den torkade kackerlacka spillning , saliv och döda rester av kackerlackor . Ett astmaanfall utlöses av en kackerlacka allergi är typiskt ihållande , vilket förvärrar problemet eftersom kackerlackan allergi förekommer året runt istället för bara säsongsvis .

Kackerlackor

Kackerlackor är kända för att leva i världen , i olika klimat från mycket kallt till mycket het. Den AAFA uppskattar att så mycket som 90 procent av städerna hem har kackerlackor i viss utsträckning. I stadsområden kackerlacka angrepp är mycket problematisk på grund av scenarier som flerbostadshus . Undvik kackerlacka angrepp av snabbt städa upp mat , hålla mat och sopor i slutna behållare och regelbundet behandla för kackerlackor .

Borsyra

Borsyra ofta används för att behandla kackerlacka infestationer , utöver att behandla för andra skadedjur såsom myror . Det är ett naturligt förekommande ämne , men är fortfarande en kraftfull kemikalie. Borsyra finns i en mängd olika former , inklusive pulver , gel , pasta och fällor .

Fördelar

Kemiska bekämpningsmedel behandlingar, inklusive sprayer , kan utlösa astma hos vissa personer. Borsyra har en minskad risk för att utlösa ett astmaanfall av två skäl . Borsyra kommer i former som pulver och gel som är mindre benägna att vara luftburen , kommer ned i lungorna och utlösa inflammation . Dessutom har den inte de kemiska ingredienser finns i många andra bekämpningsmedel som många astmatiker har en ökad känslighet .

Varningar

Som med alla bekämpningsmedel, borsyra ett gift . Även om du kan bli mindre känsligt för borsyra än andra bekämpningsmedel, se till att du följer alla instruktioner när du använder den för att behandla för kackerlackor . Till exempel bära en mask i trånga utrymmen och gör att området kan rensa ut i flera timmar efter behandling . När det är möjligt , ha ett certifierat skadedjursbekämpning service tillämpa den behandling .

Previous:nothing Next:hur man kan blockera blå eller UV- ljus

Relaterade artiklar


 • förteckning av hälsosamma livsmedel för småbarn
 • Definitionen av fotled instickslås
 • hur man skriver en personlig sjukdomshistoria
 • svamp blöjeksem i en baby
 • vad är skillnaden mellan en elektrisk rullstol & en rörlighet skoter ?
 • tecken på att du är gravid
 • androgen hårväxt hos kvinnor
 • Hur tillgodoser glukos energi?
 • tecken på en eventuell graviditet
 • lös hud från en graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com