luftfuktare och dimma

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-07
Luftfuktare plats extra fukt i luften , vilket resulterar i en högre luftfuktighet . De används för att hjälpa symptom som sammanhänger med förkylning och allergier påverkar bihålorna . Mist kan användas utomhus för att hjälpa coola människor på en varm sommardag , och dimma är vanligt i luftfuktare

dimma luftfuktare

Luftfuktare finns i två kategorier : cool dimma och varm dimma . Cool dimma luftfuktare använda ultraljud teknik som skickar vatten partiklar över en hög frekvens enhet som omvandlar vatten till en sval vattenånga . Varm dimma luftfuktare använder ett värmeelement som kokar vattnet , omvandlas till ånga . Båda typerna är effektiva på att höja fuktnivån i ett rum .

Evaporativ Luftfuktare

Evaporativa luftfuktare använda ett filter-veke som suger upp kallt vatten . En fläkt blåser över mättade filter , avge fukt i luften . Evaporativ luftfuktare inte producerar en dimma eller synliga fukt och anses vara den säkraste alternativet för användning med barn och djur . Avdunstning luftfuktare är tystare än cool dimma luftfuktare men är inte lika tyst som varm dimma luftfuktare. Evaporativ luftfuktare använda mindre el än cool dimma luftfuktare men mer än varm dimma luftfuktare.

Mold

Luftfuktare och dimma i någon form kan skapa en miljö för mögeltillväxt . Mögel växer i fuktiga , mörka och varma platser . Bibehålla luftfuktare och omgivande områden till avoide dessa villkor . Varm dimma luftfuktare utgöra en större risk för växande mögel på grund av värmen som de producerar . Leta efter mögel i maskinen , på mattan och väggarna . Döda någon synligt mögel omedelbart och sänka luftfuktaren utgång .

Rengöring

Varje typ av luftfuktare bör rengöras dagligen . Ta bort vattenbehållaren och töm överflödigt vatten. Låt bassängen lufttorka . Torka av inre delar av luftfuktare med fuktig trasa . Om du märker rosa mögel , rengör de inre delarna med en vatten-blekmedel . Fyll avrinningsområde med filtrerat eller renat vatten och köra i 24 timmar . Ren och lämna tom innan förvaring.

Varning

När man använder varm dimma luftfuktare , hålla dem borta från barn och husdjur eftersom de kan orsaka brännskador.

Previous:nothing Next:om Kid vård sjukförsäkring i delstaten Florida

Relaterade artiklar


 • definiera legitimerad läkare
 • bästa sättet att använda en eliptical träningsmaskin
 • hCG-hormon och stress
 • Vilka är de hälsorisker som mikrovågsugnen livsmedel i styrofoam containrar ?
 • hem lekplats säkerhet
 • Vilka är farorna med acidos ?
 • massmedia och våld i hemmet
 • ljud hörapparater
 • disponibla toalettsits täcka instruktioner
 • hur man registrerar ett födelsebevis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com