om barnavård försäkring i Florida

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-29
Barn som inte omfattas av sjukförsäkring löper större risk att drabbas av hälsoproblem än barn som är försäkrade. För många familjer är kostnaden för sjukförsäkringen oöverkomliga. Florida hjälper till att stänga gapet mellan behov och betalningsförmåga genom att täcka kvalificerade barn med statens sjukförsäkring för barn

KidCare

Florida ger sjukförsäkring för att kvalificera barn genom KidCare programmet. Programmet är indelat i fyra delar . Medikids är för barn i åldern 1 till 5 . Barn i åldrarna 5 med 18 serveras via friska barn programmet . Barn med särskilda vårdbehov betjänas av Children 's Medical Services Network . Barn från födseln till 18 års ålder kan också visas genom Medicaid -programmet . Det KidCare programmet tilldelar barn till en del av programmet på grund av ålder och familjens inkomst .

Täckning

Den försäkring som tillhandahålls genom KidCare fungerar ungefär på samma sätt som försäkring som erbjuds av privata försäkringsbolag. Till exempel omfattar KidCare försäkringsprogram hälsokontroller och vaccinationer, läkarbesök, syn och hörsel, tandvård, psykisk hälsa, nödsituationer, sjukhusvistelser och operationer.

Behörighet

Floridas KidCare programmet omfattar oförsäkrade barn varierar i ålder från födseln till 18. För att kvalificera sig måste ett barn vara amerikansk medborgare, inte berättiga till Medicaid, vara under 19 år och inte vara i en offentlig institution eller anläggning. Föräldrarna måste uppfylla kraven inkomster behörighet. Täckning inom programmet är möjligt, även om den ena föräldern arbetar. De månatliga utbetalningarna är beroende av en familjs storlek och inkomstnivå. De flesta familjer betala mellan $ 15 to $ 20 per månad, plus en liten samarbete betala för vissa tjänster.

Ansökningsprocess

Sökande kan ansöka om KidCare program online eller via telefon. Ansökningar tas emot på en först till kvarn. Medicaid-program är alltid öppen för barn som kvalificerar sig, medan andra program stängs när de är fulla. Ansökningar för programmen gälla i 120 dagar.

Organ,

delstaten Florida arbetar med fyra organ, för att ge sjukförsäkring till sina yngsta medborgare. Byrån för Health Care Administration serverar barn i åldrarna 1 till 4 som är registrerade i Medicaid eller MediKids program . Institutionen för barn och familjer serverar familjer med barn i åldrarna 5 till 18 som diagnostiseras med allvarliga känslomässiga störningar och bestämmer berättigande till Medicaid -programmet . Florida friska barn Corporation är barn i åldrarna 5 till 18 som är registrerade i Healthy Kids programmet . Dessutom förvaltar Florida friska barn Corporation callcenter , uppbär premier och bestämmer berättigande till delar av programmet som är icke-medicinsk . Barn med särskilda behov vård betjänas av Children 's Medical Services ( CMS ) nätverk .

Previous:nothing Next:den förlossningsvård och postpartum fördelarna med fortsatt stöd under förlossning

Relaterade artiklar


 • vilka sjukdomar kan du fånga från en kattsand låda ?
 • Vad händer på en synaps när en neuron stimulerar en muskelcell ?
 • hur man hittar en kvinnas ägglossning datum
 • polycytemia höftproblem
 • bilaterala mastektomi definition
 • tecken på dehyration i baby
 • Moderskapsförsäkringen
 • enkla sätt att gå grönt för din hälsa
 • melamin barn
 • instrument som används i dilatation & curettage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com