säkerhet etikett krav

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-05
Olika federala organisationer genomdriva normer uppdrag av federal lag för att skapa säkerhet etiketter . The Food and Drug Administration ( FDA ) och Occupational Safety Health (OSHA ) är två av de stora byråerna . Dessa säkerhet etiketter har strikta krav för att säkerställa att konsumenterna är medvetna om alla potentiella faror som är förknippade med produkterna.

Medicin

Den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA reglerar vissa uppgifter som skall ske på en behållare med medicin . Den aktiva substansen i produkten och den mängd som ingrediens per enhet måste visas . De symtom eller sjukdomar att produkten kommer att behandla eller förhindra, inaktiva ingredienser , måste anvisningarna för användning och lagring instruktioner för produkten skall ingå . En av de viktigaste aspekterna av etiketten är varningar, vilket kan inkludera möjlig interaktion och biverkningar . Andra varningar kan innehålla instruktioner för att hålla produkten utanför räckhåll för barn , och instruktioner om när du ska rådfråga en läkare och då inte använda produkten . Etiketten innehåller också den dag då produkten löper ut .

farliga material

Det finns särskilda färger och bokstäver stilar som används om farliga material på etiketten som anges av OSHA .Varningsetiketter är de som tyder på en omedelbar fara för dödsfall eller allvarliga personskador. Rubriken " FARA " ska skrivas på en röd botten med vita bokstäver, tillsammans med en varningstriangel ( en liksidig triangel runt ett utropstecken ) och ett meddelande med svart eller röda bokstäver mot vit bakgrund .En varningstext är för en situation med en viss risk för dödsfall eller skada som inte är lika allvarlig som fara . Etiketten måste säga " VARNING " skrivet i svart med orange bakgrund , tillsammans med varningssymbolen och en förklaring tryckt i svart på den nedre delen av etiketten .Varning etiketter för situationer som kan leda till mindre eller måttliga skador . " VARNING " är skrivet med svarta bokstäver på gul botten med en varningstriangel och ett meddelande skrivet i svart .

Leksaker

Det finns många olika etiketter för leksaker , beroende på vilken typ av leksaker och på vilka sätt de används . Det finns olika etiketter för vattenlevande leksaker , spjälsäng och lekhage leksaker , kistor leksak , leksaker som kontaktar livsmedel , leksaker som behöver monteras av vuxna , små bollar och ballonger , mobiler och leksaker med vassa kanter. Etiketterna har ofta en ålder grad etikett mellan 0 och 14 år för att ange den åldersgrupp som kan leka med leksaken på ett säkert sätt . " VARNING " eller " VARNING " uppsägningar som krävs för vissa leksaker tillsammans med varningssymbolen . Det finns uppdateringar ibland för att det dokument som anger dessa förordningar , som är den amerikanska standarden Consumer Safety Specification för leksaker .

Mat

Mat etiketter regleras av FDA och innehåller näringsinformation , ingredienser och varningar . Den näring informationen innefattar portion , kalori innehåll och mängden av vitaminer , fett , protein och kolhydrater per portion . Produkten kan innehålla flera varningar nära ingredienser såsom " Tillverkad i en anläggning som sorterar nötter och frön " att varna människor som får allergiska mot dessa poster .

Previous:nothing Next:Hur får jag bilnycklarna från en äldre förälder ?

Relaterade artiklar


 • enkla sätt att gå grönt för din hälsa
 • behandling för näsan porer
 • tecken på att du är gravid
 • Vad är nackdelarna av sjukhem ?
 • Varför är det viktigt att senor inte stretchar ?
 • hur täckningen av en vattenbehållare & sopor kan påverka vår hälsa
 • blöjor och kontaktdermatit
 • orsakerna till fenylketonuri ( PKU)
 • information om hypertoni hos nyfödda
 • Definitionen av fotled instickslås
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com