symtom på adrenal stöd i klimakteriet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-17
Adrenal stöd är inte en sjukdom som orsakar symptomen, utan hänvisar till behandlande binjureutmattning under klimakteriet. Binjureutmattning kan orsaka hälsoproblem och kommer att kräva behandling. Adrenal stöd avser stöd till binjurarna att förebygga och behandla symptom på binjureutmattning

klimakteriet

Klimakteriet hänvisar till slutet. av menstruation. Slutar äggstockarna att producera kvinnligt könshormon, östrogen främst, som kan orsaka värmevallningar och nattliga svettningar, humörsvängningar, ett rusande hjärta, urinläckage, en torr vagina, glömska och stela leder. Binjureutmattning orsakar ytterligare symptom på dessa.

Adrenal Trötthet

binjurarna är den enda källan av testosteron i den kvinnliga kroppen. Under och efter klimakteriet, blir de också den enda källan till de kvinnliga könshormonerna östrogen och progesteron. Som binjurarna arbeta för att hålla upp östrogen och progesteron nivåer i kroppen under klimakteriet kan de bli utmattad. Detta kan öka de negativa symptom på klimakteriet, och kan även orsaka morgon trötthet, yrsel, dålig sömn, en rastlös sinne, en explosion av energi mellan åtta och nio på kvällen och salt sug.

Risker

binjureutmattning kommer att orsaka symptom på klimakteriet att förvärras, vilket kan göra binjurarna arbeta ännu hårdare för att lindra dem, vilket leder till mer trötthet och förvärras ständigt klimakteriet symtom. Binjurarna är kroppens sätt att svara på någon form av stress och binjureutmattning kan leda till känslor av att vara överväldigad av stress.

Behandling

Northwestern Health Sciences University säger att det bästa sättet att stödja binjurarna , och så behandlar binjureutmattning, är att ändra kosten för att balansera blodsockret, liksom att äta fem små måltider om dagen, att hålla mat med hög fett och protein i början av dagen, och måltider låg fett och protein mot I slutet av dagen.

Överväganden

binjureutmattning kan också inträffa när inte genomgår klimakteriet . Om du upplever symptom på binjureutmattning bör du kontakta din läkare omedelbart , särskilt om du också går igenom klimakteriet .

Previous:nothing Next:säkerhet Nalgene flaskor

Relaterade artiklar


 • vad är en naturlig konsument ?
 • hur alkohol påverkar kroppens vatten volym
 • kök bestämmelser om livsmedelssäkerhet
 • bostadshus behandling av epilepsi hos barn
 • amning & robitussin
 • klor i poolen under graviditeten
 • typer av receptorer på cellytan
 • lumbal stenos & höftproblem
 • hur man kan förebygga högt blodtryck under graviditet
 • nivåer av mänsklig beröring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com