typer av upphöjda toalettstolar

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-11
Om du någonsin har haft ryggbesvär eller allvarlig operation, du vet hur viktig en upphöjd toalettsits kan vara. Det kan betyda skillnaden mellan beroende av en nära anhörig eller självtillit. Inte alla upp toalettsitsen är lika. Nyckeln i att välja en upphöjd toalettsits är att utbilda dig själv om vilka typer och välj det som bäst uppfyller dina behov.

Enkel Raised toalettsitsar

Den enkla upp toalettsitsen kan hittas nästan överallt. Dess syfte är att lägga höjd till din toalettstol . Det första du bör kolla med någon upp wc-stolen är viktgränsen . Vanligtvis kan hålla 300 till 600 pounds , men andra är inte så kraftig. Några av dessa passar in i toaletten , andra fästa på utsidan av toaletten med skruv, och i mer lyxiga modeller gångjärn på baksidan av toaletten . Några är vadderade och vissa är vanligt plastbitar utan stoppning . Vissa har extra breda öppningar och andra är lite längre, ungefär 4 till 5 inches över vanliga toalettsitsen. Vissa är avlånga för att passa en oval toalett och andra runda. Dessa varierar i pris från omkring $ 16 till så mycket som $ 100.

Toalettsits med Arms

En toalett sits med armar tillför lite mer stabilitet. Dessa platser är ett måste för personer med ryggproblem eller äldre. Vissa platser är enkla plast med vapen. Andra har stoppning och armar som justera eller ta bort. Vissa vapen bort helt utan verktyg och några armstöd är stoppade. Vissa glider under befintliga toalettsitsen och armarna kommer upp längs sidan av sätet som vingar. Många av dessa har ett lås så att när en person sätter press på armarna, kommer sätet inte bilden. De flesta av dessa toalettsitsar kosta runt $ 50, med några i $ 80 intervall.

Sängbord uppresta sätet Toaletter

Ibland en säng toalett är en nödvändighet för dem som har svårigheter att gå eller problem med inkontinens. Om dessa utmaningar läggs till problem i samband med artrit, operation eller ryggskada kan sängkanten toaletten med det upphöjda sätet vara en välsignelse. Även om patienten behöver hjälp att få på toaletten , kan det uppresta sätet spara vårdarens rygg . De kommer i huvudsak i två typer . De första typ gör bara en liten höjd för att sängen toaletten , men den andra typen som faktiskt höjer med fjärrkontroll. Patienten kan underlätta på toaletten och sedan försiktigt sänks till sittande ställning . Den första typen kostar $ 80 till $ 120 . Den andra typen är dyrare , vanligtvis från $ 170 till $ 235.

Previous:nothing Next:svårt att andas på grund av skarp smärta

Relaterade artiklar


 • graviditet utvecklingen av en baby
 • effekten av cybermobbning
 • utveckling i ett 17-månader gammal baby
 • vilken typ av rör bör användas för att ventilera en torktumlare ?
 • spädbarn ryggrad utveckling
 • Vad är några potträning problem för en 4 -årig flicka ?
 • Vilka regler gäller för modersmjölksersättning ?
 • Vilka är funktionerna på en para sköldkörtel ?
 • Vad är orsaken av menstruationscykeln stanna ?
 • om hårväxt i puberteten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com