utrymningsövning förfaranden

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-05
En person behöver veta hur man genomför en nödutrymning i händelse av brand , orkaner , explosion eller en giftig gas . Att veta det förfarande utrymningsövning gör inte bara praktik lättare , utan också gör undkomma lättare i händelse av en verklig händelse . Att veta förfarandet utrymningsövning kan rädda en persons liv och livet för dem omkring henne .

Rescue

Den viktigaste delen av en utrymningsövning förfarande för att rädda andra människor i omedelbar fara , så länge det inte utsätter någon för fara . Om det finns ingen i närheten av en person som behöver hjälp , varna andra att deras position. Försök att hålla alla tillsammans i en grupp och medvetna om situationen . Panik , antingen i en borr eller verklig situation , kan orsaka kaos och oordning . Om folk behålla lugnet kommer Evakueringsförfarande smidigare .

Alarm

Efter en person har varnat människor i hans närområde , måste han kunna stänga av larmet eller ringa 911 . Anställda eller passagerare i en byggnad ska veta var den är placerad . Någon osäker på var larmet är belägna bör kalla 911and prata i telefon med avsändaren tills hon lagt på luren.

Begränsa och evakuera

När en person har aktiverat larmet eller ringde 911 , behöver hon att begränsa området . Detta inkluderar att stänga dörrar eller fönster som brand eller giftig rök kunde fly , så länge detta inte försätta henne i fara . Då hon behöver för att evakuera byggnaden . När evakuera byggnaden , använd inte hissar . Använd trappan utan tillsyn från en brandman eller polis .Anställda eller passagerare i en byggnad måste också känna till planritningar . Byggnader har planritningar med utrymningsvägar som alla behöver följa under en borr eller verklig händelse . Att studera dessa planritningar i förväg kan hjälpa människor att få ut snabbare .

församlingen

Människor behöver samla in minst 100 meter bort från byggnaden för att vänta på en rösträkning som utförts av lokala brand marskalken , enligt Säkerhetsnämnden vid Harvard College . Om en person känner till någon kvar i byggnaden , måste han låta räddningspersonal i brandkåren eller polisen vet . Dessutom bör han tala om för brand eller polisinrättningen i alla funktionshindrade som behöver hjälp .

Practice

Korrekt utövande av utrymningsövningar kan rädda liv i händelse av en verklig händelse . Människor och företag behöver träna sin evakuering regelbundet och se till att all utrustning , såsom brandlarm , är i skick .

Previous:nothing Next:fördelarna med hemtjänst

Relaterade artiklar


 • hur du gör din egen släktträd på datorn
 • rosacea runt ögonen
 • hur man svarar medicinsk intervjufrågor
 • Medicaid moderskap
 • blöjor och kontaktdermatit
 • Moderskapsförsäkringen
 • bensvaghet under graviditeten
 • disponibla toalettsits täcka instruktioner
 • negativa effekter av p-piller
 • hur man får tillgång sjukförsäkring i Arizona
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com