Vilka är fördelarna med klimakteriet?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-01
kvinnor ibland skräck eller rädsla klimakteriet, men sanningen är att det har flera positiva egenskaper. Klimakteriet kan vara en tid att koppla av. Många av de smärtsamma, obehagliga och obehagliga delar av att vara kvinna är över, och kvinnor kan få en känsla av frihet som de aldrig haft förut.

Nr menstruationer

När kvinnor har sina menstruationer, de brukar blöda 3 till 5 dagar. Bindor och tamponger kan vara rörigt. Tamponger har också varit knuten till toxisk chock syndrom. Även om det är nu uppenbart att tampong användning inte den enda källan till TSS, är menstruation fortfarande involverade i ungefär hälften av alla fall av denna sällsynta sjukdom. Dessutom är smärta under menstruationen ett problem som kan vara så allvarliga att avbryta dagliga aktiviteter för vissa kvinnor. Efter klimakteriet. Dessa problem är borta.

No More Premenstruell problem

PMS symtom är huvudvärk, uppsvälldhet, trötthet, sömn och äta oegentligheter, ömma bröst, irritabilitet och humörsvängningar. Symptomen kommer tillsammans en vecka eller två innan mens. Enligt Mayo Clinic förlossningsläkare Mary Gallenberg, MD, omkring 30 procent av kvinnor som är i sin mens år har PMS. Ett ännu mer svåra premenstruella ve som väntar cirka 8 procent av dem med PMS: premenstruell dysfori. I PMDD, de känslor av ångest, att vara på kanten, irritabilitet och ilska är så allvarliga att arbete och sociala relationer blir lidande.

Nr Graviditet bekymmer

När en kvinna har gått igenom klimakteriet, hon behöver inte längre vara orolig graviditet. Speciellt vid en ålder av mest kvinnor i klimakteriet , kan graviditet vara ett problem och innebär hälsa bekymmer och livsstilsförändringar. Det faktum att graviditeten är i det förflutna är en lättnad för flertalet kvinnor. Preventivmedel enheter eller piller inte längre är nödvändiga , vilket gör sex mer bekymmerslös .

Mindre Receptbelagda Begränsningar

finns många receptbelagda läkemedel som inte kan vidtas när en kvinna är fortfarande menstruation. Det finns en oro för att kvinnan kan bli gravid och inte vara medveten om det . Om medicineringen är skadligt för ett foster , kan en kvinna med någon eventuell graviditet inte ta det. Till exempel kan en gravid kvinna inte använda vissa akne läkemedel såsom Accutane, Retin-A, och tetracyklin. Om en kvinna är klimakteriet, hon kan fatta beslut om ett läkemedel baserat på hennes läkares rekommendationer om sin egen personliga hälsa.

Färre medicinska begränsningar

När en kvinna går till sin läkare, kommer läkaren att vilja veta om hon är gravid eller kan bli gravida. Förfaranden som kan skada ett foster är inte tabu för en klimakteriet. Förfaranden som normalt skulle påverka kvinnans förmåga att få barn senare har inte längre en källa till våndas beslutsfattandet över om att ge upp möjligheten att ha ett barn. Efter klimakteriet finns det en slags frihet i vården som ger kvinnor fler alternativ.

Previous:nothing Next:barns hälsa samt krav intäkter

Relaterade artiklar


 • utöva näring & immunfunktion
 • hur du avgör om ditt barn är sjukt
 • vikten av personlig hygien hos barn
 • förvaringsplats för personliga medicinska uppgifter
 • bakteriologiska analyser av dricksvatten
 • kristaller i spädbarnsurin
 • om låg progesteron
 • höger och vänster hjärna självhjälp övningar
 • bensvaghet & Parkinsons sjukdom
 • vad är meningen med lag dominans ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com