Vilka är riskerna med Arbonne produkter ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-02
Företaget Arbonne använder en helhetssyn på utveckling kroppsvårdsprodukter och wellness för huden , kropp och själ . För att garantera produktsäkerhet , sysselsätter Arbonne upp strikta interna renhet, säkerhet Råvara Policy och följer de globala bestämmelser av olika hälso- byråer runt om i världen . Säkerheten av vissa ingredienser i Arbonne produkter har varit föremål för debatt

första ingrediensen till oro

Vissa Arbonne produkter innehåller natriumlaurilsulfat, eller SLS , som är vanligt förekommande i schampo och tvättar kroppen . SLS betraktas allmänt i forskarsamhället irriterande för huden . Det absorberas snabbt och underhålls i ögonen , hjärnan, hjärtat och levern, vilket kan ha skadliga långsiktiga effekter .

andra ingrediensen av oro

Ett annat inslag i fråga är ammonium lauryl sulfate (ALS ). Det rekommenderas i begränsad doser för att minska risken för skada . Denna ingrediens är ett gift som kan orsaka irritation i hud, ögon och lungor . ALS är säkraste som en produkt som sköljs av och på .

tredje ingrediensen av oro

Parabener som metylparaben och propylparaben finns i vissa produkter . Syftet med parabener är att förhindra tillväxt av mikrober och förlänga livet produkt hylla . De är kategoriserade som giftiga och ofta orsaken till allergiska reaktioner och hudutslag .

fjärde ingrediens till oro

Trietanolamin eller te är en pH balanseringsdon med karcinogenicitet som kan skada hud och slemhinnor . A 1999 studie från National Toxicology Program finns övertygande bevis på karcinogenicitet , men fann djur utsätts för låga doser, utvecklade hud erosion , mörk hyperpigmentering , inflammation och skorpor hud utseende .

Slutsats

Vissa Arbonne produkter kanske inte är lämpliga för personer med känslig hud . Dock Arbonne produkter tillverkats enligt reglerna för många hälsoorganisationer bestämma produktsäkerhet och kommer sannolikt säkra för människor med normal hud .

Previous:nothing Next:hur du söker efter funktionshindrade veteraner förmåner

Relaterade artiklar


 • Vatten & elektrolyt metabolism
 • Definitionen av fotled instickslås
 • förteckning över alla naturliga vitaminer för småbarn
 • medicinska orsaker svullna ögon hos spädbarn
 • hur man kan öka testosteronnivåerna genom att utöva
 • information om blastofen tamoxifen
 • vad som orsakar erektil dysfunktion hos män?
 • telejourer för graviditet frågor
 • hur en baby former i livmodern
 • skrivbord säkerhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com