barns hälsa samt krav intäkter

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-01
Enligt en United States Census Bureau rapport , " inkomst, fattigdom och sjukförsäkring i USA : 2008 , " . antalet oförsäkrade amerikaner ökade till 46,3 miljoner under 2008 från 45,7 miljoner euro 2007 . Sjukvårdsreformen är fortfarande en het politisk och offentlig debatt , medan miljontals familjer kämpar med valet att antingen sätta mat på bordet eller gå utan nödvändig medicinsk vård . New York State har genomfört ett program för att göra detta val lättare för lågt för att medelinkomstländer invånare med yngre barn . Detta program kallas barnhälsovård Plus .

Vad är barns hälsa Plus ?

barnhälsovård Plus är en sjukförsäkring plan för barn som är berättigade till barn- Medicaid och omfattas inte under någon annan sjukförsäkring. Inkomst-berättigade barn kan få vård från deltagande vårdgivare och få tillgång till en mängd hälso- och sjukvård , tandkirurgi, syn, tal /hörselundersökningar , physicals , vaccineringar , röntgen och laboratorietester , recept och långsiktiga sjukhus vård . Barnhälsovård Plus har att erbjuda prisvärt hälsovården för barn sedan 1992 och är för närvarande endast tillgänglig i staten New York .

vem som har rätt ?

Ett barn under 19 års ålder som är bosatt i New York State och är berättigade till Barn rsquo ; s Medicaid kan kvalificera för barns hälsa Plus . Han får inte omfattas eller kan omfattas av något sjukförsäkring, till exempel de anställdas-sponsrade hälsa täckning , sex månader innan ansökan . Om han har täckts under sjukförsäkring kan det finnas en väntetid innan han kan anmäla dig till planen .

inkomst Krav

Ett hushåll måste uppfylla programmets riktlinjer för att kvalificera ett barn för barns hälsa Plus . Behörighet bestäms av familjens månatliga bruttoinkomst och storlek . Från och med 202C maximal stödberättigande månadsinkomst för en familj på fyra är $ 2. 939 . Så länge deras månadsinkomst återstår under detta belopp, kommer barnen ha fri sjukförsäkring enligt planen . Hushåll med en månadsinkomst högre än $ 2. 939 kommer att åläggas att betala en månatlig premie från $ 9 till $ 60 per barn , upp till den plan-specificerad per familj . Till exempel skulle en familj på fyra som inkluderar två barn som en månadsinkomst på 4. 500 $ betala en månatlig premie på $ 18 ( $ 9 per barn ) . Om samma familjens storlek ökade till åtta och omfattar nu sex barn , och deras inkomster har förblivit densamma , skulle de betala mer än det högsta bidraget på $ 27 som omfattas av planen . Det finns inga egenavgifter med barns hälsa Plus .

Previous:nothing Next:n.c.

Relaterade artiklar


 • hur man tar hand om fötterna och tånaglar för äldre
 • äldre och beroende av vuxna missbruk
 • göra rastlösa ben påverkar knäna?
 • tecken och symtom på förhöjda triglyceridnivåer
 • sötmandelolja & graviditet
 • barndom återkommande buksmärta
 • hur man hittar sköt poster för texas barn
 • relevant tidigare sjukdomshistoria
 • andningsorganen och hjärtfrekvens
 • hur man mäter syrehalten i kroppen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com