hemsjukvård alternativ

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-26
Många äldre vuxna i dag kommer att finna sig i behov av partiell vård som de gamla. Dock kommer många inte att vilja ge upp oberoende av att bo i sitt eget hem . För att uppfylla behoven hos de åldrande patienten och ändå låta honom värdighet av att vara oberoende , har hälso-och industrin utvecklat en rad hemvård alternativ . Dessa program kan skräddarsys runt patientens behov och är oftast mycket billigare än traditionell hemvård .

Medical Home Care

Kostnaden för att få sjukvård i hemmet från en legitimerad sjuksköterska eller ens från en besökande läkare är betydligt mindre än den kostnad i samband med heltid hemvård . Många äldre patienter är i behov av viss sjukvård men inte kräver runt dygnet uppmärksamhet . Läkarkontroller hemma att patienten skall kunna vara oberoende och komforten av att vara i sitt eget hem samtidigt får den uppmärksamhet som behövs . De flesta privata försäkringar och Medicaid kommer att täcka en del , om inte alla, på bekostnad av besöken .

Companion Care

hemsjukvård industrin har insett att inte alla äldre individuella behov läkarvård , men de kanske bara behöver lite sällskap . Denna typ av vård är en del att ta hand om alla behov av patienten , vilket innefattar emotionella och andliga såväl som fysiska . Companion vård ger en certifierad undersköterska att komma in och besöka den enskilde . Ofta några lätta sysslor kan krävas , exempelvis att äta lunch eller starta tvätt , men mest fokus ligger på just nu med patienten . Denna typ av vård är ofta på bekostnad av patienten i familjen även om vissa privata försäkringsbolag börjar att täcka en del av notan .

Therapy

Många äldre patienter behöver kontinuerlig behandling efter en händelse som har sjukhus dem . Men innan sjukvården ofta utsläpp patienter de har återhämtat sig till fullo men medan de fortfarande behöver terapi behandlingar . Dessa terapisessioner kan avslutas hemma med ett besök från ett hem vårdpersonal terapeut . Privata försäkringsbolag och Medicaid kommer att betala för hela eller en del av dessa möten om fysiska, tjänstepension eller talterapi . Det är dock ett recept från en läkare i allmänhet krävs för att dokumentera behovet av sessionerna innan betalning är gjord av försäkring.

Previous:nothing Next:trikromatiska teori om färgseende

Relaterade artiklar


 • Patienten förvaltningsstrategier
 • Hur kan jag sakta min menscykel?
 • Hur uppstår ett abdominellt graviditeten ?
 • roll i familjen i vården
 • tecken och symtom på lågt spermieantal
 • hur man kan bli av bröst akne
 • program i Missouri för ADHD
 • hur man kan öka sperma mängden naturligt
 • telejourer för graviditet frågor
 • barnmorskor intervju tips
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com