maxodrol biverkningar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-18
Maxodrol är ett prohormon tillägg . Det anses vara en över disk (OTC ) kompletterar och marknadsförs till vuxna män som vill öka sin muskelmassa . Enligt Pharmapro , företaget som tillverkar detta tillägg ökar Maxodrol kroppens förmåga att syntetisera protein . Detta ställer kroppen i ett anabolt tillstånd som gör att den kan växa och lägga kroppsmassa när mycket kalorier förbrukas av användaren

Funktion

Pharmapro skapade prohormon Maxodrol att ge sina användare vinster muskelbyggande liknande steroider men utan biverkningar och de rättsliga konsekvenserna av att ha det .Maxodrol föreslår att leverera " omedelbar styrka vinster , öka muskel densitet och hårdhet , öka muskelmassa , öka uthålligheten och återhämtning och slutligen inte konvertera till östrogen . "Produkten påstående inte konvertera till östrogen innebär att användaren inte ser biverkningar som inkluderar vissa feminina symtom som förstorad bröstvävnad och /eller ökad kroppsfett och vätskeansamlingar.

biverkningar

Pharmapro berättar att de flesta av de vanligaste biverkningarna som ses med steroider inte kommer att uppstå när man använder sin produkt , eftersom det är en föregångare till testosteron hormon och inte lätt aktiv i kroppen . Pharmapro säger risken vid användning av produkten är minimal att ingen .

Östrogen Omvandling

kroppsmassa vinsterna ibland maskeras av vätskeansamling. På grund av avsaknad av östrogen aromitization ( konvertering från testosteron till östrogen ) , kommer användaren möter inte en ökning av vätskeretention eller uppblåsthet av kroppen . Pharmapro har inte lämnat studier eller forskning som styrker detta .

håravfall

DHT eller dihydrotestosteron i förhöjda mängder kan vara skadligt för kroppen . Två potentiella biverkningar av överskott DHT nivåerna i kroppen är prostatacancer och håravfall . Pharmapro hävdar att Maxodrol inte konverterar till DHT , så risken för håravfall ( det gör inte diskutera prostatacancer ) inte är närvarande. Återigen har inga studier och forskning lämnats till stöd för påståendet.

Risk och rekommendation

Vikten av en post cykel eller konsumtion terapi ( PCT ) rekommenderas starkt av Pharmapro . Det säger, "tiden efter din cykel är det mest avgörande för att behålla vinster du gjort på din cykel, och även återställa den naturliga ordningen på dina endogena hormoner. "Baserat på detta uttalande, kan antagandet göras att om man inte tar sitt (eller någon annan) PCT komplettera de muskulösa vinster som gjorts under konsumtion av produkten kan förloras och en användare kunde se hans endongenous (inre) nivåer av testosteron är fortsatt låga. Detta är en potentiell risk, för när du använder en exogen (utanför) kompletterar prohormon testosteron, hämmar kroppens interna produktion ner eller minskar. Om inget görs för att hjälpa återuppta inre /naturliga produktionen efter en Maxodrol regim, kunde användaren hitta hans vinster glider iväg och kan ge bestående skador hans inre hormonella axel.

Previous:nothing Next:biverkningar av Yasmin p-piller

Relaterade artiklar


 • om California sjukförsäkring för barn
 • ADHD-symtom i fyra-åringar
 • potträna ett barn med Downs syndrom
 • vilka sjukdomar kan du fånga från en kattsand låda ?
 • brandorsakerna att röka
 • Vilka är tecknen på arbetskraft under graviditeten
 • matta allergier
 • orsakerna till fenylketonuri ( PKU)
 • Vilka frågor bör du fråga ditt företag sjukförsäkring ?
 • enzymer för anfall hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com