Dragon frukt & graviditet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-17
Dragon frukt kallas pitahaya eller pitaya i sin naturliga miljö i Syd- och Centralamerika . Det är en medlem av Cactaceae familj och har vitt , magenta eller rött kött som innehåller lykopen , som är en antioxidant . De tre typerna av drake frukt inkluderar selenicerius megalanthus , som har vitt kött och gul hud , Hylocereus polyrhizus , som har rött kött och röd hud , och Hylocereus undatus , som har vitt kött och röd hud

Effects

Lykopen bekämpar uppgift hjärtsjukdom och cancer och sänker blodtrycket . Dragon frukt är i olika flaska fruktdrycker , såsom Snapple .

Dragon frukt är rik på vitamin C , samt kolhydrater , folater , karotener och fiber , som är särskilt bra för gravida kvinnor . Folater är nödvändiga för blodkroppar att bilda . Om en gravid kvinna är bristfällig på folater , kan hon ha ett barn med neuralrörsdefekt , som ryggmärgsbråck .

Ytterligare fördelar

Kolhydraterna i draken frukt ger energi , vilket är viktigt för alla men särskilt värdefullt att en gravid kvinna som kämpar med trötthet . Dragon frukt innehåller även kalcium, som varje gravid kvinna behöver för sig och sina barn . protein , järn och kalium , som alla hjälper kroppen att öka sin motståndskraft mot sjukdomar

Funktioner

tropiska frukter, som draken frukt , innehåller fytokemikalier . Det är ämnen som skapar de ljusa färgerna i frukt men som också tjänar ett antioxidanter och bekämpa sjukdomar , konstaterar Angel Fire . En fytokemiska är en skyddande substans som förekommer i växter . Ibland ordet " phytonutrient " används i stället för fytokemiska . Dessa föreningar innehåller fytosteroler , karotenoider , terpener och limonoids .

Frukt Servering

inklusive tropiska frukter i din kost gör det enkelt att få fem till 10 portioner av frukt som du bör helst ha varje dag . Dumex rekommenderar en milkshake drake frukt , som anses vara näringsrik och uppfriskande och samtidigt ge en värdefull källa till fibrer och vitaminer , för blivande mammor och barn . För att göra en , ta bort skinnet från draken frukt och skär köttet i tärningar . Tillsätt 1 kopp mager mjölk och isbitar och mixa i ett par minuter i mixern .

vitamin B1

Gravida kvinnor kan behöva mer vitamin B1 , som draken frukt kan leverera . Rådgör med din barnmorska .

Previous:nothing Next:Vad är neonatal återupplivning ?

Relaterade artiklar


 • vad gör östrogen blockerare göra ?
 • väsentliga frågor för hälsa
 • hur man registrerar ett födelsebevis
 • hur man kan öka antalet spermier när du är över 40
 • vad är clenzology ?
 • define radiologer
 • information på bollen och uttaget , vänd och gångjärn av knäet
 • biverkningar av klor i vatten
 • minnesförlust retention hos barn
 • kakaosmör bränna behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com