effekterna av hund loppor & kryssa behandling om graviditet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-27
gravida kvinnor och små barn bör undvika exponering för bekämpningsmedel. Detta gäller särskilt bekämpningsmedel i kategorin organiska fosforföreningar , som vanligtvis används i behandling mot loppor som kragar , pulver och sprayer . Dr Linda Chambliss , professor i obstetrik och gynekologi på St Louis School of Medicine, säger att , medan en gång exponeras för bekämpningsmedel är inte nödvändigtvis en anledning till oro , regelbundet spraya ditt hem för fel kan vara ett problem .

kvardröjande effekt

I sin rapport " Poison Husdjur II : giftiga kemikalier i Flea och Tick Halsband , " Natural Resources Defense Council ( NRDC ) fann att även efter lopphalsband tas bort , nivån av bekämpningsmedel som förekommer i ett husdjur päls är fortsatt hög . Detta rester kan stanna kvar i flera veckor , och om det är på ditt husdjur , det är i ditt hem . Hundar och katter som får på möblerna ta med sig sina lopphalsband med dem , och allt de rör vid-mattor , gardiner , kläder-. kan förorenas

hälsoeffekter

NRDC rapport visar också att nivån av rester från tetrachlorvinphos-och propxur -baserade behandlingar loppa utgöra en risk för att barn och vuxna som utsätts för det bara genom att spela med sina husdjur . Och de är inte de enda kemikalier oroa sig . En färsk studie från Rodale institutet visar att även låg exponering av gravida möss till chlorphyrifos försämrad inlärning av avkomman , såväl som förändrar hjärnans funktion och verkställer sköldkörtel nivåer i vuxen ålder . Chlorphyrifos är ett vanligt bekämpningsmedel , som används ofta i lopphalsband , pulver och dips .

effekt på luftkvaliteten

Flea och sprayer kryssa är en annan fråga att överväga . Medan vissa kemikalier, såsom chlorphyrifos , har tagits ut av produkter som mygga spray , de har fortfarande en vanlig ingrediens i lopp-och fästingangrepp sprayer . I en studie av Environmental Protection Agency ( EPA) , bar mer än 500 gravida kvinnor personliga luft provtagare . Nittioåtta procent av luftprover uppvisade chlorphyrifos . Och även fem år efter chlorphyrifos fasades ut på marknaden för användning i mygga spray , det är fortfarande ett mycket vanligt förorena i luften .

Previous:nothing Next:hur man hittar en familj klinik sjuksköterska utövare i Houston , Texas

Relaterade artiklar


 • trikromatiska teori om färgseende
 • loratadin kontraindikationer
 • hur är fostret påverkas av alkohol & röker ?
 • symtom på adrenal stöd i klimakteriet
 • fysisk utveckling av barn och ungdomar
 • massmedia och våld i hemmet
 • hur man byter ett intyg chicago födelse
 • bensvaghet & Parkinsons sjukdom
 • statliga stöd för barn med ADHD
 • hur du tar bort överflödigt vax
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com